AcasăNewsPNL va negocia și cu parlamentari de la PSD, pe tema moțiunii 

PNL va negocia și cu parlamentari de la PSD, pe tema moțiunii 

Ludovic Orban, eternul pacalici de serviciu

După ce au discutat deja cu USR, PMP, cu UDMR, dar și cu grupul minorităților, pe tema anunțatei moțiuni de cenzură la adresa Cabinetului Dăncilă, liberalii urmează să aibă negocieri și cu partidele conduse de Tăriceanu și Ponta.

A spus-o chiar liderul PNL, miercuri, de la Parlament. Totodată, Ludovic Orban nu a exclus varianta unor întrevederi cu aleși ai neamului din tabăra social-democrată, în cazul în care se vor găsi susținători pentru demersul Opoziției, îndreptat împotriva Executivului condus de Viorica Dăncilă. „Evident, obiectivul nostru este să obținem sprijin pentru moțiunea de cenzură din partea tuturor parlamentarilor care nu sunt membri PSD, dar vom purta, de asemenea, discuții individuale cu parlamentarii PSD care sunt dispuși să susțină moțiunea de cenzură”, a punctat Orban.

Mai mult, liberalii se declară dispuși să insereze în curprinsul moțiunii „observațiile critice și punctele de vedere tuturor partenerilor implicați în acest demers parlamentar”.

249 afisari

1 COMENTARIU

  1. Gasca zis liberala este o adunatura de loaze , sunt la fel de prosti ca gasca PSD-ista ,au coabitat in USL a iesit un FISSSSSSSSSSSSS de pomina ,iar acum mimeaza opozitie la cei cu care au preacurvit !!.
    JALNICE GASTI POLITICE fara viitor ,fara cap si fara carma .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger