AcasăNewsPNL va depune miercuri moţiunea de cenzură

PNL va depune miercuri moţiunea de cenzură

Partidul Naţional Liberal va depune miercuri moţiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD-ALDE.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagludovic orban title=Ludovic Orban data wpil keyword link=linked>Ludovic Orban<a> Sursa foto Twitter

Liderul PNL, Ludovic Orban, anunţa, săptămâna trecută, că proiectul moţiunii a fost adoptat de principiu de conducerea partidului şi au fost demarate negocierile pentru susţinerea acestui demers.

Orban declara atunci că românii vor să iasă de sub guvernarea PSD, cerând totodată demisia guvernului Dăncilă. “Românii, în majoritate zdrobitoare, nu mai vor ca la putere să fie PSD. (…) Din acest motiv, PNL va face toate demersurile constituţionale, legale, posibile, pentru a pune punct acestei guvernări. Repetăm solicitarea noastră către Guvern: daţi-vă demisia, (…) românii nu vă mai vor în fruntea României. În cazul în care Guvernul nu îşi va da demisia, PNL va depune, până la sfârşitul sesiunii parlamentare, o moţiune împotriva acestui Guvern”, a declarat Orban, la momentul respectiv.

Moţiunea de cenzură este susţinută de PMP, UDMR, USR, Pro România.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
116 afisari

1 COMENTARIU

  1. Orbane voi nu sunteti opozitie ,voi sunteti ADUNATURA !!,despre ce vorbiti ??,Zambilica v-a dat-o peste ochi cu gasa ei la 3 zile dupa referenduum .
    Erati atit de ametiti de ce-au fost instre romanii ca nu v-ati trezit nici dupa o saptamina Voi vreti cenzura ??,dar aia din spatele vostru ce vor ?,anca se mai scuipa ,inca mai dati cu batul prin gard unii la altii !!.
    Fa faceti de rahat ,asa ai puneti iar pe picioare pe gasca de la guvernare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger