AcasăNewsPNL susține toate inițiativele de revizuire a Constituției

PNL susține toate inițiativele de revizuire a Constituției

 

Klaus Iohannis a început astăzi consultările cu partidele, pentru punerea în aplicare a referendumului. Reprezentanţii PNL au ieșit deja de la întâlnirea cu președintele, urmând cei ai USR şi UDMR.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagludovic orban title=Ludovic Orban data wpil keyword link=linked>Ludovic Orban<a> Sursa foto Twitter

Liberalii vor susține toate iniţiativele de revizuire a Constituţiei și orice alte iniţiative care sunt necesare pentru a transpune în fapt voinţa cetățenilor exprimată la referendum, precum şi ideea de refacere a dezbaterilor publice privind legile Justiţiei, a declarat marţi preşedintele PNL, Ludovic Orban.

El a subliniat că România trebuie condusă de oameni cinstiți, de oameni corecți, de oameni care respectă legea. „Poziţia exprimată de noi este foarte simplă. Voinţa cetăţenilor care s-a manifestat în cadrul referendumului convocat de preşedintele României, referendum validat cu un scor extrem de mare, reprezintă lege pentru noi şi PNL susţine toate demersurile preşedintelui Klaus Iohannis pentru a transpune în fapt voinţa exprimată de cetăţeni la referendum. Am abordat şi subiectul legislaţiei în domeniul Justiţiei, susţinem clar ideea de refacere a dezbaterilor publice pentru a genera o legislaţie europeană în domeniul Justiţiei, care să fie conformă cu recomandările din MCV, care să ţină cont de recomandările date de Comisia de la Veneţia şi de Grupul Statelor Anticorupţie”, a adăugat Orban, la finalul consultărilor delegaţiei PNL cu liderul de la Cotroceni.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger