AcasăNewsPNL și PSD, decizie de ultim moment. Ce se întâmplă cu certificatul...

PNL și PSD, decizie de ultim moment. Ce se întâmplă cu certificatul COVID-19 la locul de muncă

certificatul verdePNL și PSD, decizie de ultim moment. Ce se întâmplă cu certificatul COVID-19 la locul de muncă

Certificatul COVID-19 nu va fi obligatoriu la locul de muncă. Liderii coaliției nu au ajuns la nicio înțelegere privind introducerea acestui document. PNL și PSD caută o soluție prin care oamenii să meargă în continuare la joburi fără să fie vaccinați.

Președintele Klaus Iohannis i-ar fi chemat la raport pe liderii coaliției de guvernare și în urma acestei întâlniri s-a decis ca certificatul COVID la locul de muncă să nu devină obligatoriu.

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu a precizat că nu este suficientă introducerea certificatului verde, ci România are nevoie de o nouă organizare în lupta împotriva coronavirusului.

„Nu poți să le interzici accesul parlamentarilor, dar poți să le dai sancțiuni. Nu poți să le interzici mandatul aleșilor locali. Este o prevedere care poate să fie neconstituțională în ceea ce privește suspendarea contractului de muncă.

Marcel Ciucă: „Certificatul trebuie să respecte Constituția”

Niciodată nu s-a vorbit de obligativitatea vaccinării cuiva. Cred că propunerea domnului Rafila să se facă în funcție de presiune, de incidență, de cazuri e cea mai bună abordare. Nu cred că scoțând anumite categorii e normal, e o regulă de bun simț care nu cred că e constituțională.

Nu este suficient certificatul verde, e nevoie de o nouă organizare în spitale cu accent pe sectiile ATI”, a spus Marcel Ciolacu.

Discuțiile asupra certificatului verde au fost amânate de liderii coaliției până săptămâna viitoare, au precizat surse politice, potrivit Digi24.ro.

author avatar
Andreea Vlad
1.168 afisari

5 COMENTARII

  1. În loc să se discute serios și științific de ce România este VERDE, se dezbate tautologic un concept „verde”așa-zis medical…

  2. Sa înțeleg ca parlamentarii sant deasupra legii?Aleșii poporului, dar când merg la parlament merg totuși la servici,de ce ei ar avea dreptul sa meargă fara certificat dar angajații care muncesc efectiv și produc banii din care șanț plătiți și parlamentarii,ar fi obligați sa aibă certificatul de vaccinare care oricum nu protejează pe nimeni.

  3. Problema voastră este că aveți ceva la cap. Sunteți loviți rău. Coialiția este ciuma guvernării, iar comunistul Rafila a stat să i-o tra gă ursuleasa cum a vrut mușchiul ei legat de certificat. Dar e de rău. Ne faceți rău, primiți rău.Toți. Sunteți toți o apă si-un pământ. Si aceeasi ciumă. Acum sunt Sărbătorile, dar după ele vă dăm. Vă dăm criminalilor care sunteți până vă săturăm.

  4. Baga-mi-as pilula în certificatele voastre și în toată cloaca asta împuțită numită clasa politică. Niște hoți și niște paraziți. Sunt 32 de ani de când gunoaiele nomenclaturiste l-au omorât pe Ceaușescu și ulterior si-au anexat fiecare pe ce au putut pune mâna. Poporul asta nu se va trezi niciodată sa se scuture de nenorociții ce parazitează tara asta ….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger