AcasăNewsPNL se da la adversarii … lui Dragnea

PNL se da la adversarii … lui Dragnea

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, i-a dat in judecata pe predecesorii Gheorghe Ciuhandu, Sorin Grindeanu si Adrian Orza, carora le cere sa plateasca peste 350.000 de lei pentru inchirierea ilegala a unor masini. Juridic vorbind, speta se refera la inchirierea, de catre cei trei fosti edili timisoreni, a unor masini de serviciu intr-o perioada in care erau interzise astfel de cheltuieli, printr-o ordonanta de urgenta. Ceea ce inseamna ca prejudiciul ar putea fi recuperat chiar din buzunarele celor trei. Politic insa, atacarea directa a lui Sorin Grindeanu – unul dintre putinii pesedisti care au indraznit sa se ridice pe fata contra lui Liviu Dragnea – este o greseala. ”Nu doresc sa comentez actiunile disperate ale unui om total rupt de realitate”, este comentariul facut de Grindeanu la auzul actiunii intreprinse de Robu. Cum Grindeanu este si unul dintre liderii de facto ai pesedistilor timiseni - si inca unul foarte bine vazut de social-democratii, in ciuda lui Dragnea, rezulta ca fostul premier nu va vrea sa discute cu Robu cel rupt de realitate nici pe teme politice, situatie care poate dezavantaja PNL-ul la o adica. Un liberal mai abil ar fi putut incerca sa tina aproape de pesedistii care in mod evident nu-l inghit pe Dragnea. Nu este si cazul lui Robu, care s-a gandit el bine si a ajuns la concluzia ca este momentul sa se dea la Sorin Grindeanu si asta pentru lucruri petrecute cu opt – noua ani in urma, respectiv in periada 2009 – 2010.

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, i-a dat in judecata pe predecesorii Gheorghe Ciuhandu, Sorin Grindeanu si Adrian Orza, carora le cere sa plateasca peste 350.000 de lei pentru inchirierea ilegala a unor masini. 

Primarul Timisoarei Nicolae Robu i a dat in judecata pe predecesorii Gheorghe Ciuhandu Sorin Grindeanu si Adrian Orza carora le cere sa plateasca peste 350000 de lei pentru inchirierea ilegala a unor masini<br >Juridic vorbind speta se refera la inchirierea de catre cei trei fosti edili timisoreni a unor masini de serviciu intr o perioada in care erau interzise astfel de cheltuieli printr o ordonanta de urgenta Ceea ce inseamna ca prejudiciul ar putea fi recuperat chiar din buzunarele celor trei Politic insa atacarea directa a lui Sorin Grindeanu unul dintre putinii pesedisti care au indraznit sa se ridice pe fata contra lui Liviu Dragnea este o greseala Nu doresc sa comentez actiunile disperate ale unui om total rupt de realitate este comentariul facut de Grindeanu la auzul actiunii intreprinse de Robu Cum Grindeanu este si unul dintre liderii de facto ai pesedistilor timiseni si inca unul foarte bine vazut de social democratii in ciuda lui Dragnea rezulta ca fostul premier nu va vrea sa discute cu Robu cel rupt de realitate nici pe teme politice situatie care poate dezavantaja <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpnl title=PNL data wpil keyword link=linked>PNL<a> ul la o adica Un liberal mai abil ar fi putut incerca sa tina aproape de pesedistii care in mod evident nu l inghit pe Dragnea Nu este si cazul lui Robu care s a gandit el bine si a ajuns la concluzia ca este momentul sa se dea la Sorin Grindeanu si asta pentru lucruri petrecute cu opt noua ani in urma respectiv in periada 2009 2010

Juridic vorbind, speta se refera la inchirierea, de catre cei trei fosti edili timisoreni, a unor masini de serviciu intr-o perioada in care erau interzise astfel de cheltuieli, printr-o ordonanta de urgenta. Ceea ce inseamna ca prejudiciul ar putea fi recuperat chiar din buzunarele celor trei. Politic insa, atacarea directa a lui Sorin Grindeanu – unul dintre putinii pesedisti care au indraznit sa se ridice pe fata contra lui Liviu Dragnea – este o greseala. ”Nu doresc sa comentez actiunile disperate ale unui om total rupt de realitate”, este comentariul facut de Grindeanu la auzul actiunii intreprinse de Robu. Cum Grindeanu este si unul dintre liderii de facto ai pesedistilor timiseni – si inca unul foarte bine vazut de social-democratii, in ciuda lui Dragnea, rezulta ca fostul premier nu va vrea sa discute cu Robu cel rupt de realitate nici pe teme politice, situatie care poate dezavantaja PNL-ul la o adica. Un liberal mai abil ar fi putut incerca sa tina aproape de pesedistii care in mod evident nu-l inghit pe Dragnea. Nu este si cazul lui Robu, care s-a gandit el bine si a ajuns la concluzia ca este momentul sa se dea la Sorin Grindeanu si asta pentru lucruri petrecute cu opt – noua ani in urma, respectiv in periada 2009 – 2010.

author avatar
Simona Badulescu
288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger