AcasăNewsPNL, “presul” lui Iohannis

PNL, “presul” lui Iohannis

Fostul consilier al lui Antonescu deplange rolul de carpa prezidentiala jucat de PNL

Fost consilier al lui Crin Antonescu, Zlati reclama dependenta PNL-ului de Klaus Iohannis si ii indeamna pe liberali sa-si indrepte rapid sira spinarii.

Fostul consilier al lui Antonescu deplange rolul de carpa prezidentiala jucat de <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpnl title=PNL data wpil keyword link=linked>PNL<a>

Radu Zlati spune ca PNL s-a transformat intr-o carpa prezidentiala dupa ce partidul a fost bagat, de Iohannis, sub papucul Alinei Gorghiu: ”Stiti, presul nu poate fi partenerul picioarelor care se sterg pe el. Cam asa am fost noi, PNL, fata de Administratia Prezidentiala. As dori sa fim un partid. Haideti sa admitem ca ii era greu Alinei Gorghiu, impusa in momentul respectiv de catre domnul Iohannis ca interimar la conducerea PNL, sa adopte o pozitie cat de cat egal institutionala cu presedintele Romaniei”. Cum liberalii sunt pe punctul de a-si alege presedintele, la pachet cu o noua conducere, PNL ar putea profita de ocazie pentru a se elibera din jugul lui Iohannis, crede Zlati: ”Oricare va fi presedintele PNL, avand in spate votul a 5.000 de membri, mai mult decat a avut domnul Iohannis cand a fost ales presedinte al partidului, pozitia si legitimitatea in partid va fi incomensurabil mai mare decat cea avuta de fosta noastra presedinta. Ma astept din acest punct de vedere la o relatie echitabila si reciproc convenabila”. Fara doar si poate, Radu Zlati nu este la curent cu zvonul legat de iminenta victorie a lui Cristian Busoi din moment ce viseaza la un PNL independent si demn.

author avatar
Simona Badulescu
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger