AcasăNewsPNL o ridica-n slavi pe Adina Valean

PNL o ridica-n slavi pe Adina Valean

Adina Valean, sotia liderului liberal Crin Antonescu, este cel mai eurodeputat dintre eurodeputati. Cel putin asa reiese dintr-un comunicat al PNL, in care se precizeaza ca Valean a facut istorie in PE.

Adina Valean, ridicata in slavi intr-un document al PNL

Plecand de simpla informatie ca Adina Valean a primit un scaun mai in fata, in „semicercul puterii” din Parlamentul European (primul rand rezervat liderilor grupurilor politice), PNL a pus pe hartie un veritabil elogiu la adresa europarlamentarului liberal.

„Votata la sfarsitul anului trecut drept <<cel mai influent parlamentar european>>, eurodeputata PNL Adina Valean face din nou istorie, fiind primul roman caruia ii este alocat pana la finalul mandatului un loc in <<semicercul puterii>>”, se precizeaza in comunicatul cu pricina, care continua in aceeasi nota, amintindu-ne ca Adina Valean a avut “cele mai importante rapoarte din Parlamentul European”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.840 afisari

3 COMENTARII

  1. Da ADINA VALEANU a facut ISTORIE si prin efortul de a incasa din conturile lui DINU PATRICIU cate 100.000 de euro/luna pentru cheltuieli de buzunar si ca sa-si faca VILA pe malul HERASTRAULUI, etc. Bine inteles ca PATRICIU stie cum, de unde si cand sa si-i recupereze din buzunarele poporului roman.

  2. si cei din partidul comunist, au ridicat-o in slavi pe elena ceausescu, aveti grija romania asta ne mai lipsea.

  3. Si ca ii place sa traga la masea…vorbesc doamnele din anturajul dinsei…de…aceleasi vicii ca si sotul…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger