AcasăNewsPNL l-ar vrea revocat pe Ciorbea

PNL l-ar vrea revocat pe Ciorbea

Vicepremierului Turcan i-au fost stabilite atribuțiile

Despre liberali se poate spune ca i-au pus gand rau Avocatului Poporului, in sensul in care vor sa il lase fara functie.

Plecat in concediu chiar in ziua in care liberalii si useristii care aveau de gand sa-i ceara sa conteste la Curtea Constitutionala Ordonanta 92, cea privind legile Justitiei, l-au cautat in zadar la sediul institutiei pe care o conduce, Ciorbea se va afla pana pe 30 octombrie in Statele Unite.

Intre timp, dinspre formatiunea condusa de Ludovic Orban s-a anuntat, prin vocea liderului grupului deputatilor liberali, Raluca Turcan, faptul ca „PNL va demara procesul de revocare din functie a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea”. Nemultumirea este cauzata de faptul ca Victor Ciorbea nu si-ar fi delegat toate atributiile inainte de concediul inceput pe 17 octombrie.

Turcan a explicat, tot vineri, ca „revocarea Avocatului Poporului se face ca urmare a incalcarii legii de functionare a institutiei Avocatului Poporului, se face de catre plenul comun al Camerei Deputatilor si Senatului, in sedinta comuna, asadar la propunerea comisiilor reunite de specialitate ale celor doua Camere ale Parlamentului”.

192 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce bine arata sotul lui tzurcan,nu este el? sau il confund cu-cu stolojeana,nu mai stiu ce sa cred.Dupa gura ar fi tzurcana deorece se potriveste pe cheia sol a lui stolo,urmeaza plansete si lacrimi din partea lui basanau.Cior bea astia de arata in halul asta,este posibil ca astia din pnl,scuze pdl=basisti mafioti,sa cante zilnic la vuvuzele sau vulvuzele.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger