AcasăNewsPNL: In spatele conflictului Basescu-Ponta, PMP si PSD sunt "Alianta Baronilor Alb-Rosii"

PNL: In spatele conflictului Basescu-Ponta, PMP si PSD sunt „Alianta Baronilor Alb-Rosii”

PMP si PSD sunt „Alianta Baronilor Alb-Rosii”, in spatele „falsului conflict” dintre Traian Basescu si Victor Ponta „creat doar pentru obtinerea facila de voturi pe baza de circ si de manipulare a maselor insuficient informate”, sustine PNL.

„Romanii au primit astazi cea mai buna dovada ca asa-zisul conflict intre Victor Ponta si Traian Basescu este unul fals, pur mediatic, fiind creat doar pentru obtinerea facila de voturi pe baza de circ si de manipulare a maselor insuficient informate. In realitate, cei doi se inteleg foarte bine sau cel putin la fel de bine pe cat au facut-o astazi partidele pe care le conduc sau le-au creat, PSD si PMP. Cele doua partide au dovedit in Parlament, prin vot, ca au o colaborare foarte stransa, acest fapt fiind usurat probabil si de vechea si statornica relatie de prietenie personala intre Victor Ponta si Elena Udrea, inceputa din perioada 2000-2004″, sustine purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, citeaza b1.ro.

Pocora este de parere ca PSD si PMP „s-au inteles perfect, din nou, intr-un demers comun, fatis antieuropean, impiedicand prin vot o actiune solicitata de justitie impotriva unui parlamentar PMP”.

„Observam stupefiati cum partidul baronilor rosii – PSD – a inceput sa faca transfer de know-how inspre micutul PMP in materie de aparare a coruptilor si baronilor din partid de mana lunga a justitiei. Astfel, parlamentarii din coalitia majoritara si „reformatorii” din PMP au format, astazi, Alianta Baronilor Alb-Rosii, pe axa Udrea-Ponta, votand in Parlament impotriva cererii de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PMP Florin Popescu”, mai sustine purtatorul de cuvant al PNL, care precizeaza ca deputatii PNL au votat in favoarea solicitarii DNA.

author avatar
Alina Costache
315 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger