AcasăNewsPNL il vrea disparut pe Serban Nicolae

PNL il vrea disparut pe Serban Nicolae

Liberalii ii cer lui Liviu Dragnea sa-l excluda pe pesedistul care si-a permis sa spuna ca partizanii anticomunisti ”au slabit capacitatea de aparare a Romaniei”.

Este vorba despre Serban Nicolae, care afirma ca nu intelege cu cine s-au luptat partizanii anticomunisti in munti si ca actiunile lor au daunat intereselor Romaniei. O Romanie ocupata si condusa la aceea vreme de rusii ”eliberatori”, motiv pentru care este greu de inteles ce este in mintea lui Nicolae atunci cand spune ca partizanii anticomunisti ”s-au pus in slujba unei puteri straine”. Straine de Moscova, cel mai probabil, dar asta nu explica (sau poate da?) de ce este atat de suparat pesedistul de astazi Serban Nicolae. In mod evident, capitalismul nu poate fi confundat cu raiul. Chiar si asa, multi dintre romanii care au trait comunismul inca de la inceputurile lui insista sa creada ca Romania a fost aruncata in iad dupa al doilea razboi mondial. Abuzurile trupelor de ocupatie rusesti, abuzurile romanilor ridicati peste noapte din noroi in mari functii si demnitati (se intampla si astazi, apropo), crimele in masa comise pana in anii ’60 sunt bine cunoscute, de aceea spusele lui Serban Nicolae i-au stupefiat inclusiv pe colegii sai de partid. Chiar si asa, pasul de la stupefactie la excludere este unul prea mare pentru pesedisti.

author avatar
Simona Badulescu
232 afisari

6 COMENTARII

  1. Simonica, habar n-aveți de istorie. ” Românii ” ăia ridicați din noroi, cei mai mulți numai neaoși nu erau.

  2. Nicolae un mare dobitoc, probabil provine dintr-o familie cominternista sosita in Romania calare pe tancurile sovietice.

  3. Liberalii ar ajuta PSD-ul!
    Pacat ca nici macar bestsellarii si analistii nu se lupta pentru istoria recenta! Fata de grupul de la Visegrad, RO nu are din perspectiva occidentala un 1956, 1968 sau 1980, are doar un 1989 nevalorificat din pricini intelectuale de nefinantare si din frica de Adevar a grupului fesenist al presedintelui de onoare PSD. Chiar daca n-am avut o Miscare de Rezistenta sprijinita masiv din Vest, ea tot trebuie evocata, ca sa nu mai fim luati la misto, cu Miorita cu tot, ca rabdam orice! Spre stiinta, Miscarea de Rezistenta a mers de la Nistru pân’ la Tisa, de la Arcasii lui Stefan de la Soroca pâna la Banatenii care dealtfel au si condus România la biruinta.

  4. un idiot in plus intrat in parlament si atat. il vom prinde si o sa ii dezvaluim pe pilea lui metodele sovietice.

  5. Bai amaratilor, in Romania nu a existat o miscare anticomunista dupa instalarea guvernului communist de dupa razboi. Aui fost doar niste fugari prin munti care credeau ca vor rasturna ei noua ordine ststala pazita cu strasnicie de armata sovietica. Din pacate ei erau incurajati, inutil,fara speranta de cei din occident care le mai aruncau din avion cate ceva din cand in cand. Asa ca nu va mai laudati cu miscarea voastra anticomunista care n-a exista. Iar dl. Serban Nicolae este unul din demnitarii de marca ai parlamentului Romaniei. De-ar fi mai multi ca el si ca dl. Plesoianu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger