AcasăNewsPNL îl susţine pe Mugur Isărescu pentru un nou mandat la BNR

PNL îl susţine pe Mugur Isărescu pentru un nou mandat la BNR

Ludovic Orban a anunţat, marţi, că liberalii îl susţin pe Mugur Isărescu pentru funcţia de guvernator al Băncii Naționale. Mandatul actual al guvernatorului BNR expiră în această toamnă.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagludovic orban title=Ludovic Orban data wpil keyword link=linked>Ludovic Orban<a> Sursa foto Twitter

“Azi am luat în discuție chestiunea nominalizărilor pe care urmează să le facem pentru instituțiile din subordonarea parlamentară în care s-a început procedura de desemnare a unor reprezentanţi. În ceea ce priveşte BNR, Biroul Executiv a hotărât în unanimitate susţinerea pentru funcţia de guvernator a lui Mugur Isărescu”, a declarat Orban.

Declaraţia vine după ce şi PSD-ALDE şi-au anunţat, în mod surprinzător, decizia de a-l susţine pe actualul guvernator BNR după ce, în trecut, cele două partide au avut o poziţie foarte critică la adresa lui Isărescu.

În mai 2018, Isărescu spunea că nu ia în calcul un nou mandat de guvernator al Băncii Naţionale, întrucât are 70 de ani.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
102 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger