AcasăNewsPNL, garantat Victor Ponta

PNL, garantat Victor Ponta

Dupa ce a pierdut prima pozitie in sondajele de opinie, Crin Antonescu se pare ca  nu se mai bucura nici de simpatia colegilor de partid, care, mai nou, aleg sa defileze alaturi de Victor Ponta in campanie.

Victor Ponta este cotat cu 40 de procente in topul increderii

Vremurile in care presedintele PNL era un rasfatat al sondajelor au apus de mult. Acum, Crin Antonescu, ajuns pe pozitia a treia in topul increderii, asista de pe margine la ascensiunea fulminanta a tanarului sau coleg Victor Ponta.

Crin Antonescu are din ce in ce mai putina sustinere in USL

Mai mult, pe langa scorurile incurajatoare, premierul a inceput sa aiba din ce in ce mai mult lipici la candidatii liberali, acestia preferand sa-l aiba alaturi de ei in campanie pe liderul PSD si nu pe propriul lor presedinte de partid.

Victor Ponta, alaturi de Horea Uioreanu - PNL, candidatul USL la CJ Cluj

Dincolo de calculele strict politice – aspirantii la functiile din administratia publica spera sa ciupeasca un pic din capitalul de imagine al lui Victor Ponta – penelistii sustin ca se poate colabora mult mai bine cu premierul.

Victor Ponta, alaturi de Romeo Stavarache – PNL, candidatul USL la Primaria Bacau

”Crin Antonescu si-a facut-o cu mana lui. S-a implicat in campanie doar de ochii lumii. Nu am simtit o sustinere reala din partea lui. In schimb, Ponta, chiar daca este premier, a fost mult mai receptiv si ne-a dat senzatia ca ne putem baza pe el”, a explicat liderul unei organizatii locale a PNL.

Antonescu nu mai are stofa de prezidentiabil

Pe fondul acestor nemultumiri si a prestatiei din ce in ce mai slabe, Antonescu s-ar putea sa piarda si statutul de ”prezidentiabil” al USL. O spun chiar liberalii si social-democratii,  dupa ce au studiat mai multe sondaje facute prin tara. Interesant este ca respectivele cercetari nu au fost efectuate in randul alegatorilor, ci  chiar a membrilor PNL si PSD. Astfel, potrivit unor surse liberale, sondajele cu pricina au aratat ca activul de baza al celor doua formatiuni ar merge mai degraba pe mana lui Victor Ponta sau a lui Sorin Oprescu, in timp ce Crin Antonescu a devenit un soi de solutie de avarie.

[poll id=”274″]

author avatar
Adelina Ionicel
797 afisari

1 COMENTARIU

  1. Senatorul PDL Mircea Andrei este unul dintre cei mai bogati parlamentari. Are zeci de hectare de terenuri agricole si intravilane in judetele Giurgiu, Arges si Olt si in Capitala, sase apartamente si patru case in Bucuresti si judetul Olt, plus trei autoturisme si 6 milioane euro in conturi bancare. Firma senatorului PD-L “SC Mircea Andrei si Asociatii” ofera servicii de consultanta pentru CJ Giurgiu si SC Electrica SA, ambele cu o valoare de 150.000 euro. In anul 2010, el a intrat in atentia politistilor din Capitala, pentru ca a distrus sediul Policlinicii Batistei, proprietate privata, dar aflata intr-o zona de protectie. Presa a relatat ca senatorul PDL a reprezentant interesele oamenilor de afaceri S.O. Vantu si Liviu Luca la firmele Giurgiu Nav, Petromservice si Geoasset. Acest gunoi uman din politica romaneasca este creierul pseudo reglementarii privind ridicarea abuziva si total ilegala de auroturisme de pe strazile oraselor din Ro. El este autorul moral al acestui fenomen ce se cheama FURT AUTO STRADAL cu si in folosul unor primari PDL…..care candideaza in continuare la categoria MARI HOTI ai Ro.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger