AcasăNewsPNL depune motiuni simple la adresa ministrilor Finantelor si Economiei

PNL depune motiuni simple la adresa ministrilor Finantelor si Economiei

Liberalii au decis, in sedinta de marti, sa depuna doua motiuni simple la adresa unor ministri din cadrul Cabinetului Dancila, in speta a sefului de la Ministerul Finantelor, Eugen Teodorovici, si, respectiv, a lui Danut Andrusca, oficialul guvernamental din fruntea Ministerului Economiei.

Ratiunile care i-au facut pe liberali sa considere ca se impune parcurgerea unor astfel de pasi au fost anuntate la finele Biroului Executiv al PNL.

Raluca Turcan, prim-vicepresedintele formatiunii liberale, a sustinut ca intentia de a depune o motiune simpla la adresa ministrului Finantelor vine „pentru ca este de netolerat ca acest Guvern sa fure economiile pentru pensie a 7 milioane de romani. In momentul de fata este clar ca nu sunt bani pentru a suporta toate cheltuielile asumate de actuala guvernare si Guvernul a pus ochii si gand rau acestui fond existent in Pilonul 2 de pensii si pur si simplu amaneteaza viitorul tineriei generatii”.

Cat priveste demersul orientat impotriva ministrului Andrusca, „motivele pentru care facem acest lucru cred ca sunt evidente pentru toata lumea, dar este nevoie ca ministrul Economiei sa vina si sa prezinte in Parlamentul Romaniei situatia companiilor de stat, care este dezastruoasa, pe care domnia sa le administreaza”, din cate a afirmat senatorul PNL Florin Citu.

author avatar
Cristina Stefan
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger