AcasăNewsOpozitia cere revocarea lui Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor si a vicepresedintelui...

Opozitia cere revocarea lui Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor si a vicepresedintelui Iordache

Reprezentantii PNL, USR si PMP au incercat sa ii schimbe pe Dragnea si Iordache de la varful Camerei Deputatilor, formuland o propunere in cadrul sedintei de miercuri dimineata, condusa nu de al treilea om in stat, ci de fostul ministru al Justitiei.

UPDATE: Si USR si PMP sustin acelasi demers.

S-a luat o pauza de deliberari, rastimp in care sedinta a fost suspendata, intre timp fiind declarata inchisa.

„Exista posibilitatea sa intram in greva parlamentara daca dvs nu supuneti la vot urmatoarele modificari”, a invocat liderul grupului parlamentar al PNL din Camera, inainte de a enumera propunerile dorite.

A fost mare agitatie in Camera Deputatilor, multe dintre momente fiind transmise live, cu telefoanele, de diversi parlamentari ai Opozitiei.

 


Prin vocea liderului PNL din Camera Deputatilor, Raluca Turcan, s-a aflat ca liberalii propun plenului revocarea presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, dar si a lui Florin Iordache din postura de vicepresedinte al acestui for.

„Acum este inregistrata o propunere de revocare a dvs. din calitatea de vicepresedinte al Camerei Deputatilor si dvs sunteti ilegal la acest pupitru”, i-a transmis Turcan – de la pupitrul salii – lui Florin Iordache, social-democratul care conduce sedinta de miercuri a Camerei.

Totodata, liberala a anuntat ca propune ca Marilen Pirtea, vicepresedinte al Camerei, sa conduca in locul lui Iordache aceasta sedinta.

285 afisari

4 COMENTARII

  1. asta turcanu arata a actrita porno in nici un caza ca deputata cine stie stie….

  2. Livache Dragnea e un moment dificil pentru tine.. zburat de la Camera Deputatilor si tu si lacheul Iordache. Ce sa faci daca presedintele are „oua” uite ca nu ti-o pune nici pe Olguta si nu vei face decat sa-ti indepartezi si putinii pacaliti cu promisiuni aberante.
    A incerca sa fortezi o suspendare a presedintelui acum e o sinucidere curata.. pune alt babuin la transporturi si Ogutei da-i functie de vicepremier ceva si asa rezolvi. Ala care a fost la economie nu trebuia pus nici macar portar

  3. Pnl cu turcă in frunte ati fost la putere si ptr popor nik nu ati facut .ba din contra .puneti mana si faceti si voi ceva ptr cei ce cauciuc votat împreună cu europenii școliți pe bani europeni de la usr u lu peste.sunteti varza.savedem cu ce mai prostituează poporul la alegeri ca aveti in cap nu mă justiție de parca nu mă asta e in tara .va luati banii cumva dela justiție. De la pulime vin banii voștri scarbelor

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger