AcasăNewsPNL, atac dur la Victor Ponta: "Este un abuz fara precedent"

PNL, atac dur la Victor Ponta: „Este un abuz fara precedent”

Reprezentantii Partidului National Liberal il acuza pe premierul Victor Ponta de abuz, conform unei declaratii facute de Ionut Stroe, purtatorul de cuvant al PNL.

Liberalii sustin ca „Victor Ponta a facut un abuz fara precedent ascunzand pur si simplu 26 de ordonante de urgenta intr-una singura”. De asemenea, liberalii il acuza pe Ponta ca a „sfidat recomandarile Comisiei Europene si pe cele ale Comisiei de la Venetia”.

„Premierul Victor Ponta persista in practici antidemocratice de eludare a Parlamentului, promovand acte normative in mod netransparent, ce risca sa ofere noi precedente de abuz. El anuleaza prin acest gest politic toate asa-zisele bune intentii anuntate chiar in fata Parlamentului despre parteneriatul institutional. Constatam din nou ca ceea ce spune Victor Ponta difera in totalitate de ceea ce face Victor Ponta”, este mesajul transmis de Ionut Stroe, purtatorul de cuvant al Partidului National Liberal.

Acest lucru, coroborat cu problemele penale pe care le au ministrii lui Victor Ponta, ii fac pe liberali sa grabeasca demersurile de preluare a puterii in Parlament si de indepartare a Guvernului Ponta.

author avatar
Cristi Ionita
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger