AcasăNewsPNL a inviat. Cat sa mai moara o data!

PNL a inviat. Cat sa mai moara o data!

Raluca Turcan vorbeste ca si cum tamaierea cu vorbe ar fi calea prin care PNL se va scula din mormant

Intr-un partid care inca nu stie daca CNC inseamna Consiliul National de Coordonare al PNL sau de Coordonare a PNL este riscant sa tii discursuri. Nu este chiar limpede de ce a fost nevoie de Consiliu, pentru ca lucruri mari nu s-au spus. La televizor s-a vazut ca un film tradus de Irina Nistor, unde „fuck you” devine „nesuferitule”, iar „your mother bitch” ajunge „maica-ta nu ma place”. O apa chioara cu care PNL si-a dat pe frunte dupa liturghia politica, crezandu-se mai viu ca niciodata.

Raluca Turcan vorbeste ca si cum tamaierea cu vorbe ar fi calea prin care PNL se va scula din mormant

Curajoasa, femeia-partid Raluca Turcan le-a vorbit totusi liberalilor. Asa cum se pricepe ea cel mai bine. Ocolind, adica, discursul punctual. Un mars funebru cu dreptul pe toba si cu stangul in genunchi.

Ciolos, premierul ZERO

A fost nevoie de un Consiliu, deci, ca sa afle si partidul ca alegerile au fost pierdute. Foarte interesant. In cele trei luni scurse de atunci, PNL nu si-a dat seama. Si, ghinion, liberalii au pierdut din cauza lipsei unui mesaj coerent si consistent. Pai, nu sutinea Alina Gorghiu, in campanie, ca PNL va castiga tocmai pentru ca este mare diferenta intre mesajul liberal si cel pesedist. O fi fost diferenta, nimic de zis, dar numai in sensul ca mesajul social-democratilor era credibil, in timp ce al liberalilor se zbatea intre iluzii si demagogie. In opinia Ralucai Turcan alegerile au mai fost pierdute si pentru ca oamenii PNL nu au fost vizibili. Alta pudoare ieftina si gretoasa, pentru ca celebrul „Camasuta albastra”, de Ciolos zic, era prezent pe afise cu inscriptia ZERO mai mare decat numele. Iar asocierea a vut efectul pe care PNL, cu mintile plecate, nu l-a prevazut, in timp ce electoratul PSD se tavalea de ras.

Sa facem masaj pisicii

Nu sunt singurele prostii care i-ai iesit din gura femeii-partid Raluca. I-auzi, cica nu au avut curajul sa ia apararea intreprinzatorilor loviti de fiscalitatea pesedista si de abuzurile institutiilor de control. Blonda Turcan, vreau sa zic pata mult prea galbena de pe albastrul partidului, trece peste guvernarea Ciolos, autoarea faptelor, ca si cum nu ar fi existat. Cand PSD e de vina, e crima. Cand Ciolos e de vina, tot PSD e de vina. Cand singura strategie este de a fi mers pe mana lui Iohannis, aflat intr-o continua scadere de popularitate, la ce rezultate uluitoare te poti astepta? Este intrebarea la care Raluca Turcan nu are curajul sa raspunda nici siesi, caci Iohannis e-n toate, e-n cele ce sunt, si-cele ce maine tra-la-la si iar asa. Drumul PNL nu poate fi despartit de drumul presedintelui Iohannis, se excita verbal blonda. Dar invers, neprihanito? Avem aceleasi principii si valori, isi striga ea bucuriile, banuind vreun orgasm politic prin preajma. Aoleu! Valoarea ranchiunei si principiul dezbinarii, atat de ample la Iohannis? PNL o fi vrut sa arate cum rupe pisica in doua. Nu a reusit decat sa traga de ea, ca la masaj. O fi vrut sa arate ca liberalismul a inviat, apropo de Consiliu. Dar numai cat sa mai moara o data.

author avatar
Valentin Boeru
1.611 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger