AcasăNewsPNL a DECIS: Ovidiu Silaghi, propus oficial pentru postul de ministru...

PNL a DECIS: Ovidiu Silaghi, propus oficial pentru postul de ministru al Transporturilor

Ovidiu Silaghi a fost desemnat de conducerea PNL, reunita, marti, in sedinta la Palatul Parlamentului, drept propunerea oficiala a liberalilor pentru inlocuitorul lui Relu Fenechiu in functia de ministru al Transporturilor.

Potrivit unor surse liberale, citate de rtv.net, votul a fost secret, pe buletine de vot, singura propunere fiind Ovidiu Silaghi care a primit 47 de voturi „pentru” si 5 voturi „impotriva”.

Sedinta PNL a inceput la ora 13.00, cu o ora intarziere fata de programul anuntat, si a fost condusa de prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, alaturi de vicepremierul Daniel Chitoiu, liderul liberalilor, Crin Antonescu, fiind plecat din tara, motiv pentru care nu a putut participa la sedinta.

PNL aminteste si ca Ovidiu Silaghi a mai fost ministru al Transporturilor in perioada mai-decembrie 2012.

Inaintea sedintei, conducerea liberarilor a remis un comunicat de presa in care precizeaza ca decizia de clasare emisa de Curtea de Apel Oradea in cazul promovat de ANI impotriva deputatului Ovidiu Silaghi este definitiva si irevocabila. Totodata, Victor Ponta a mers, marti dimineata, la Cotroceni pentru a discuta cu presedintele despre numirea lui Ovidiu Silaghi in functia de ministru al Transporturilor, in locul lui Relu Fenechiu.

„Am avut o discutie informala cu presedintele. Stiam de la colegii liberali ca propunerea lor va fi probabil Ovidiu Silaghi. Domnul presedinte a spus ca se gandeste si ca probabil, la sfarsitul saptamanii, isi va face cunoscut punctul de vedere. A luat act de acest lucru si a spus ca va analiza. Nu a spus nici da, nici nu”, a declarat Ponta, la Romania TV.

Dupa aceasta intrevedere, Victor Ponta i-a informat si pe liberali, avand si o discutie la telefon cu presedintele PNL, Crin Antonescu, acesta neaflandu-se acum in tara.

Foto: jurnalul.ro

author avatar
Alina Costache
250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger