AcasăNewsPNL a decis iesirea de la guvernare! Oficial, USL S-A RUPT!

PNL a decis iesirea de la guvernare! Oficial, USL S-A RUPT!

PNL  a decis, marti seara, ruperea protocolului USL! Conducerea PNL a adoptat rezolutia privind iesirea liberalilor de la guvernare, cu doar sase voturi impotriva si doua abtineri, si 187 de voturi pentru, a precizat liderul liberalilor, Crin ANtonescu.

Liderii PNL au discutat, marti seara, un proiect de rezolutie in patru puncte, care a fost supus votului, privind iesirea de la guvernare a PNL, majoritatea alegand ruperea protocolului USL. In text a fost solicitata si demisia premierului Victor Ponta, precizeaza surse din PNL.

Proiectul de rezolutie dezbatut, marti seara, de conducerea PNL prevede iesirea de la guvernare, demisia in bloc a ministrilor PNL si a secretarilor de stat, solicitarea demisiei premierului Victor Ponta si pozitia parlamentarilor liberali la momentul votului asupra noului Guvern Ponta.

Proiectul prevede si libertatea alesilor locali de a negocia majoritati la nivelul consiliilor judetene si a consiliilor locale fara restrictii de la centru.

Antonescu a declarat ca, incepand din aceasta seara, protocolul USL nu mai este valabil.

Foto: evz.ro

author avatar
Alina Costache
198 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...