AcasăNewsPNG-ul lui Becali s-a aliat cu PRM, partidul "fratelui mai mare" Vadim...

PNG-ul lui Becali s-a aliat cu PRM, partidul „fratelui mai mare” Vadim Tudor

George Becali a anuntat, vineri, la finalul sedintei Consiliului National al PNG, ca formatiunea pe care o conduce va participa la alegerile locale si generale in alianta cu PRM, partidul „fratelui mai mare” Corneliu Vadim Tudor.

„Vom merge in coalitie impreuna cu PRM. Aceasta este hotararea Consiliului National si este si vointa mea alaturi de vointa lor”, a declarat Becali, precizand ca aceasta a fost optiunea a 99% dintre presedintii de organizatii ale PNG.

Viitoarea coalitie va avea candidati comuni in toata tara, in toate localitatile, a mai spus Becali, numele candidatilor urmand sa fie stabilite in comun, „mai mult” de Corneliu Vadim Tudor, pe care liderul PNG il considera „fratele mai mare”. „Eu o sa ma supun hotararii fratelui mai mare Vadim”, a afirmat Becali, potrivit Mediafax.

Intrebat cum ramane cu anuntul anterior facut de PNG ca va sustine candidatul PDL la Primaria Capitalei, George Becali a raspuns: „PRM plus PNG. Ce mai vorbim de PDL? La revedere PDL! (…) Auzi, cum ramane?! Ramane in caruta”.

255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger