AcasăNewsPMP a depus plangere penala la DNA pe numele lui Calin Popescu...

PMP a depus plangere penala la DNA pe numele lui Calin Popescu Tariceanu

Calin Popescu Tariceanu ar urma sa conduca o noua formatiune de dreapta

Presedintele PMP, Elena Udrea, a anuntat, marti, ca Partidul Miscarea Populara l-a denuntat penal la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pe presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, pentru trafic de influenta, in cazul biletelului roz.

PMP a depus plangere penala la DNA impotriva lui Calin Popescu Tariceanu, pentru trafic de influenta, pentru ca acesta ii cerea, pe cand era prim-ministru, printr-un biletel colorat, presedintelui Traian Basescu sa intervina la Parchet pentru Patriciu.

„PMP a depus plangere penala la DNA impotriva lui Calin Popescu Tariceanu pentru trafic de influenta. Tariceanu ar trebui sa-si dea de urgenta demisia din fruntea Senatului. El este ultimul om care ar putea vorbi despre onoare sau Justitie, in conditiile in care acum nu este decat o marioneta in mainile lui Dan Voiculescu si a tuturor celor care au probleme cu legea si vor sa scape nepedepsiti dupa ce au praduit Romania. Sunt convinsa ca DNA-ul de acum va putea face mult mai multa lumina in acest caz decat Parchetul General de atunci pe care majoritatea PNL – PSD il controla”, a declarat Elena Udrea.

Presedintele Senatului, fostul premier Calin Popescu Tariceanu, a vorbit si el, astazi, despre „bileteul roz” pe care i l-a trimis presedintelui Traian Basescu in 2005, cand se aflau in relatii cordiale.  „Am sa va rog sa luati biletelul, pentru ca a devenit public, si acolo vorbeam clar despre urmatorul lucru: ii inaintam presedintelui copia unei sesizari cu privire la o serie de iregularitati sau nelegalitati desfasurate intr-un proces de ancheta, pe un dosar. Si ii ceream sa semnaleze acest lucru CSM. Aceasta chestiune nu poate fi sub nicio forma pusa in categoria solicitarii unei influente sau un trafic de influenta. Deci, presedintele, care se duce regulat la CSM, avea obligatia sa stie despre acest lucru si nu am facut decat sa-i inaintez o copie a sesizarii respective, nimic altceva. Nu era vorba despre nicio interventie la nimeni”, a comentat Tariceanu.

author avatar
Alina Costache
224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger