AcasăNewsPMB: Toti angajatii Primariei Capitalei isi vor primi salariile restante

PMB: Toti angajatii Primariei Capitalei isi vor primi salariile restante

La o zi de cand s-a aflat ca Primaria Capitalei are, interimar, un nou sef, o veste mult-asteptata de catre angajatii institutiei s-a gasit confirmare oficiala: „Criza institutionala din Primaria Capitalei ia sfarsit. Toti angajatii isi vor primi drepturile salariale restante”, anunta PMB.

Asadar, la scurta vreme de cand a fost investit in functie, noul edil al Capitalei, Marin Stefanel Dan, a trecut deja la treaba si a luat primele decizii. Poate cea mai sonora dintre ele a fost aceea ca a deblocat procedurile ce permit plata urgenta a salariilor restante ale angajatilor.

In acest sens, reprezentantii municipalitatii precizeaza faptul ca, in timp ce angajatii din aparatul propriu al Primariei Municipiului Bucuresti (PMB) isi vor primi salariile pana la sfarsitul acestei saptamani, cei ai Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice, ai Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane si ai Centrului Cultural Palatele Brancovenesti isi vor incasa indemnizatiile lunare cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare.

Cu restante sunt, din cate precizeza PMB, peste 1300 de angajati ai aparatului propriu al Primariei Generale, ai Centrului Cultural Palatele Brancovenesti si ai Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane, carora le-a intarziat salariul, ca urmare a blocajului aparut la Primarie, odata cu retinerea si arestarea preventiva a lui Sorin Oprescu, dar si a directorului general economic al PMB, precum si a altor persoane care aveau drept de semnatura ca ordonatori de credite.

160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger