AcasăNewsPlumb trimite Corpul de Control in Portul Constanta

Plumb trimite Corpul de Control in Portul Constanta

(foto: Facebook)

Social-democrata aflata, interimar, in fruntea Ministerului Transporturilor (MT) asteapta concluziile unei actiuni a Corpului de Control pe care a dispus-o la nivelul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta SA.

(foto: Facebook)

Decizia Rovanei Plumb, anuntata marti dinspre MT, intr-un scurt comunicat de presa, are in vedere verificarea aspectelor „referitoare la respectarea si implementarea dispozitiilor OUG nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa, cu modificarile si completarile ulterioare precum si alte aspecte ce tin de activitatea companiei”.

La finalul verificarilor pe care le vor face reprezentantii Corpului de Control ai ministrului Transporturilor la compania de stat cu sediul in Portul Constanta, concluziile vor fi comunicate conducerii MT.

Intre timp, va amintim ca premierul Dancila a trimis in cateva randuri la Cotroceni propunerea ca social-democratul Mircea Draghici sa preia sefia ministerului condus interimar, la aceasta data, de catre Rovana Plumb, dupa plecarea lui Lucian Sova din Guvern.

author avatar
Cristina Stefan
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger