AcasăPloua cu bani la Dansez pentru Tine! Vezi vedetele care urca pe...

Ploua cu bani la Dansez pentru Tine! Vezi vedetele care urca pe ring in scopuri caritabile

Sezonul al 14-lea din emisiunea-concurs Dansez pentru Tine se incheie vineri seara, in stil mare, dar si cu foarte multe premii.

Organizatorii pun la bataie 138.000 de euro, dintre care 60.000 de euro, deci aproape jumatate, va incasa castigatorul competitiei. Ocupantul locului al doilea va incasa 20.000 de euro, iar concurentul de pe locul al treilea va incasa 15.000 de euro.

Alte 34.000 de euro ajung la diferiti concurenti, in timp ce 9.000 de euro se indreapta catre ultimele cazuri sociale din acest sezon. Si cum pentru cazuri sociale este nevoie de vedete speciale, vineri seara urca pe ringul de dans Catrinel Menghia, Alexandra Dinu, dar si familia Andreea si George Ogararu.

Mandra nevoie mare ca poate ajuta pe cineva, Catrinel Menghia recunoaste ca i-a fost greu sa ajunga in Romania pentru ca are de onorat diferite contracte in mai multe zone ale lumii. De partea cealalta, Alexandra Dinu este de ceva timp in tara, ea ocupandu-se in aceasta perioada cu mai multe acte de caritate.

Finala sezonului al 14-lea al emisiunii-concurs Dansez pentru Tine se anunta speciala. Echipele alcatuite din Sore si Dark, Ilinca Vandici si Razvan Marton, respectiv Dima Trofim si Iulia Clisu isi vor masura talentul in mai multe dansuri precum disco, cha-cha sau house.

In plus, finalul trebuie sa fie apoteotic astfel ca insusi juratii Mihai si Elwira Petre vor urca pe ringul de dans pentru a pune in scena unul dintre dansurile ce i-au facut celebri in intreaga lume.

author avatar
Cristi Ionita
264 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger