AcasăNewsPloile strica planurile romanilor de 1 Mai

Ploile strica planurile romanilor de 1 Mai

Meteorologii nu au deloc vesti bune pentru romanii care planuiesc sa petreaca mini-vacanta de 1 mai la mare sau la munte.

Cei care si-au facut rezervari pentru a petrece 1 Mai la mare ar face bine sa isi ia in bagaje si umbrelele. Nici macar de o iesire la iarba verde nu poate fi vorba, intrucat sfarsitul de saptamana se anunta a fi ploios in toata tara.

Vremea va incepe sa se schimbe inca de luni, dar de marti modificarile vor fi semnificative. Instabilitatea atmosferica se va accentua si vor fi innorari temporare si ploi, care se extind in vestul si sudul teritoriului. Si in zonele de munte va ploua pe arii extinse, cantitatea de precipitatii urmand sa depaseasca 15-20 de litri pe metru patrat, izolat fiind si conditii de grindina.

Miercuri vor cadea ploi abundente in Banat, Crisana si Maramures, dar si la munte, in timp ce in celelalte regiuni precipitatiile vor fi slabe cantitativ.

ANM are vesti proaste si pentru joi, pe 1 Mai.  Vremea va fi instabila in aproape toata tara, pe fondul careia vor cadea ploi insotite de descarcari electrice. In plus, vineri, temperaturile vor scadea cu cateva grade, in timp ce in weekend, abia daca mmercurul din termometre va atinge 20 de grade.

author avatar
Andra Nesu
425 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger