AcasăNewsPloile si racirea vremii nu ocolesc nici Capitala

Ploile si racirea vremii nu ocolesc nici Capitala

Vremea intoarce foaia si in Bucuresti, in urmatorul interval fiind anuntate nu doar precipitatii si vant, ci si o scadere a mercurului din termometre.

Pe langa informarea meteo emisa duminica, prin intermediul careia au anuntat faptul ca in cea mai mare parte din tara vor fi perioade cu ploi in aversa, descarcari electrice, vijelii si grindina, reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie au facut publica si o prognoza special realizata pentru Capitala. Mesajul e valabil incepand de duminica, 5 mai, de la ora 15, si pana miercuri dimineata, la ora 9.

Asadar, bucurestenii afla ca incepand cu dupa-amiaza ultimei zile a saptamanii si pana miercuri dimineata, adica pe 8 mai, specialistii se asteapta ca in Capitala sa apara averse, ce vor avea, temporar, si caracter torential, dar si vant cu intensificari ce pot lua aspect de vijelie. Nu vor lipsi nici descarcarile electrice si nici grindina. „In intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor aduna cantitati de apa insemnate, 15…25 l/mp si izolat posibil peste 30…35 l/mp”, anunta ANM.

La nivel de temperaturi, daca duminica si luni maximele vor ajunge la 21-23 de grade, incepand de marti vremea se va raci, astfel ca termometrele nu vor arata mai mult de 11-13 grade, dupa-amiaza. Totodata, specialistii spun ca in dimienata zilei de miercuri, 8 mai, vor nu vor fi mai mult de 6-7 grade.

121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger