AcasăNewsPloile fac RAVAGII in Romania! Gospodarii si strazi inundate in Zalau, Galati...

Ploile fac RAVAGII in Romania! Gospodarii si strazi inundate in Zalau, Galati si Vaslui! (VIDEO)

Vremea rea din ultima perioada a facut ravagii in Romania. Meteorlogii nu au vesti bune nici pentru joi si vineri pentru ca a fost emis COD GALBEN  de ploi torentiale, grindina si vant.

In noaptea de miercuri spre joi, in Zalau, strazile si subsolul a patru scari de bloc si a unei casei au fost inundate. Traficul a fost dat peste cap, mai multe canale de scurgere refuland apa direct in carosabil.

Vremea rea a facut victime si in Vaslui unde o femeie din comuna Perieni si-a pierdut viata, dupa ce a fost luata de viitura. Aceasta se grabea sa intre in casa, cand a alunecat si a cazut in santul de colectare a apelor pluviale. Apoi, apa a dus-o in aval pe o distanta de 500 de metri. De asemenea, doi copii din comuna Iana, Vaslui, au intrat in soc hipodermic, dupa ce au fost prinsi de ploaie pe un camp.

In Galati, sute de gospodarii si zeci de hectare de teren agricol din comuna Matca au fost inundate din cauza ploilor abundente. Oamenii au ramas doar in cateva clipe fara agoniseala de-o viata. Viitura a rupt si barajul aflat la intrarea in localitate, arata RTV.

Meteorlogii au emis COD GALBEN de ploi torentiale, vant puternic si grinina de joi, 6 iunie, ora 18.00, pana vineri, 7 iunie, ora 22.00

[youtube]7Q57CZNqC2Q[/youtube]

author avatar
Anca Murgoci
423 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger