AcasăNewsPloile cuprind mai multe zone din tara: Ce au anuntat meteorologii!

Ploile cuprind mai multe zone din tara: Ce au anuntat meteorologii!

Meteo, 28 februarie. Cum va fi vremea în ultima zi a acestei luni

Precipitatii insemnate cantitativ, descarcari electrice si vant puternic, in orele urmatoare. Norii vor cerne ploi in mai multe zone din tara.

Ca urmare, meteorologii au emis noi atentionari nowcasting (valabile pentru maximum sase ore-n.r) COD GALBEN pentru cateva judete, dupa cum urmeaza: pana la ora 17, in sudul judetelor Mehedinti, Dolj (inclusiv orasul Craiova) si Olt sunt anuntate ploi insotite de descarcari electrice si grindina de mici dimensiuni.

Pana la ora 18.15, judetul Caras-Severin va fi acoperit de ploi insemnate, ce vor cadea in aversa. Sunt prognozate precipitatii de 20 l/mp, posibil si 25 l/mp, dar si grindina. De asemenea, specialistii ANM se asteapta ca vantul sa prezinte intensificari de scurta durata si sa se produca descarcari electrice.

Nu scapa de ploi nici locuitorii din Buzau, Prahova, Dambovita si Arges. Conform atentionarii ANM, care va ramane valabila pana miercuri la ora 18, in zonele de deal si de munte corespunzatoare acestor judete sunt anuntate ploi in aversa, cu tunete si fulgere si posibil caderi de grindina. Local, vor cadea precipitatii si in judetul Teleorman. Totodata, ploile vor fi insotite de vant.

341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger