AcasăNewsPloile au afectat mai multe judete din tara: Un om a murit,...

Ploile au afectat mai multe judete din tara: Un om a murit, in Prahova. Sute de gospodarii inundate

Ploile cazute in ultimele ore au dus la decesul unui barbat din Prahova, care si-a gasit sfarsitul dupa ce a fost luat de ape. Precipitatiile si vijeliile au provocat pagube materiale insemnate in mai multe gospodarii de pe raza a cel putin trei judete din tara.

Victima, un batran in varsta de 76 de ani, din comuna prahoveana Vrabilau, a fost gasit fara suflare in propria curte. Omul si-a gasit sfarsitul intr-un canal colector, potrivit telegrama.ro. Ploile si vantul puternic au doborat copaci si au inundat zeci de curti si case de pe raza judetului Prahova, in cateva cazuri fiind nevoie de interventia specialistilor de la situatii de urgenta, pentru a evacua apa din gospodariile afectate afectate de furia naturii.

De asemenea, ploile abundente cazute in ultimele ore au inundat sute de locuinte si curti, distrugand culturile si bunurile din casele oamenilor din mai multe localitati situate pe raza judetelor Dambovita si Gorj. Pompierii au intervenit cu motopompe pentru a-i ajuta pe locuitorii zonelor respective sa scoata apa din gospodarii.

Sursa foto: gds.ro

130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger