AcasăNewsPloieştiul, sub teroare din cauza unui urs care dă târcoale oraşului. Animalul,...

Ploieştiul, sub teroare din cauza unui urs care dă târcoale oraşului. Animalul, căutat cu drona

Prezenţa unui urs a fost semnalată, sâmbătă, în jurul orei 5 dimineața, într-un cartier de la periferia municipiului Ploieşti.

Autorităţile care s-au deplasat de urgenţă în zonă şi au căutat inclusiv cu o dronă nu au găsit animalul. Acesta va fi căutat după lăsarea întunericului cu o dronă dotată cu cameră cu termoviziune.

Polițiști, jandarmi, vânători și pompieri caută ursul

Un apel la 112 făcut sâmbătă dimineață a pus pe jar autoritățile. Astfel, polițiști, jandarmi, vânători și pompieri au fost pregătiți să intervină în momentul în care ursul ar fi fost găsit.

Și luna trecută animalul sălbatic a fost văzut în aceeași zonă de periferie a Ploieștiului, lângă o rafinărie.

„Maşina cu cuşca de transfer se află deja la faţa locului, ca în orice moment să putem, dacă îl vedem să îl tranchilizăm, să ne ocupăm de procedurile pe transfer”, a spus primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici.

Şi în urmă cu două săptămâni un urs a fost văzut pe strada Găgeni din Ploieşti, tot la primele ore ale dimineţii. Atunci, animalul a fost filmat şi fotografiat, însă nu a putut fi capturat.

author avatar
Andrei Ștefan
219 afisari

3 COMENTARII

  1. Teroarea izvoraste din prostia care ”locuieste” in capetele ploiesteniloe, promteristelor nesatisfacute si a altor alienati care se agita in societatea asta alterata !
    Ursii au plecat de foame de pe cimpurile rezultate in urma defrisarilor salbatice, asa ca NU EI SINT DE VINA.
    Omul e de vina si merita sa crape !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger