AcasăNewsPloiesti. JAFUL ANULUI: Furt de 1 MILION DE EURO din cutia de...

Ploiesti. JAFUL ANULUI: Furt de 1 MILION DE EURO din cutia de valori a unei banci!

Un barbat din Ploiesti a reclamat la Politie ca i-au fost furate bunuri si bani in valoare totala de aproape un milion de euro din cutia de valori pe care a inchiriat-o din incinta unei banci.

Politistii din Prahova au deschis o ancheta dupa ce barbatul a reclamat, joi, ca dintr-o cutie de valori, din incinta unei banci din Ploiesti i-au disparut mai multe bunuri si bani, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, Raluca Brezeanu, citat de realitatea.net.

Desi  investigatiile sunt in curs, activitatea la sediul sucursalei bancare din Ploiesti nu a fost afectata ca urmare a anchetei. Barbatul care a reclamat disparitia bunurilor sustine ca din cutia de valori i-ar fi disparut metale pretioase si bani in valoare totala de aproape un milion de euro.

Oficialii Bancii spun ca procedurile prevad ca doar barbatul avea cheia si ori cate ori ajungea la cutia sa de valori, mergea insotit de un angajat al bancii, noteaza aceeasi sursa.

„Acum se cerceteaza incidentul la fata locului, urmand a se stabili care a fost suma de bani si daca se confirma sesizarea respectiva. Am fost sesizati ca dintr-o cutie de valori aflata intr-o banca din Ploiesti au disparut bani si bunuri”, a declarat Raluca Brejeanu, purtator de cuvant IPJ Prahova.

Victima furtului doreste sa isi pastreze anonimatul.

author avatar
Alina Costache
1.326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger