AcasăNewsPloi in urmatoarele zile, inclusiv de Florii

Ploi in urmatoarele zile, inclusiv de Florii

Vremea se strica din nou, la acest final de saptamana, astfel ca incepand de duminica dupa- amiaza sunt mari sanse ca umbrelele si pelerinele de ploaie sa redevena accesorii foarte utile in urmatoarele zile, pentru ca se anunta precipitatii.

(foto: bucurestifm.ro)

Din fericire, din cate au anuntat meteorologii sambata la pranz, prin intermediul unei informari, nu va fi vorba despre ploi insemnate cantitativ, ci doar moderate. Insa precipitatiile vor aparea – temporar – in toare regiunile, posibil sa apara si grindina, iar la munte si lapovite si ninsori.

In schimb, termometrele vor arata din nou temoeraturi mai scazute fata de normalul perioadei. Mai precis, meteorologii sustin ca vremea „va deveni rece luni (25 aprilie) in vest, in nord si in centru, apoi si in restul tarii”.

Va mai spunem ca informarea meteo intra in vigoare chiar in ziua de Florii, mai precis duminica la ora 14, si va ramane in vigoare pana marti seara, la ora 20. Si, dupa cum spune o vorba veche din popor, sunt mari sanse ca, asa cum va fi vremea de florii sa fie si cea de Pasti.

136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger