AcasăNewsPloaia face prapad in Capitala. Vezi primele zone afectate serios!

Ploaia face prapad in Capitala. Vezi primele zone afectate serios!

De cateva ore, in Bucuresti ploua abundent, iar locuitorii Capitalei inca mai au de rabdat, pentru ca meteorologii anunta caderi insemnate de precipitatii cel putin pana spre miezul noptii, desi codul galben a expirat la 17.35.

Cum era de asteptat, caderile masive de precipitatii au dus la inundarea mai multor cartiere, sistemul de canalizare ne mai facand fata in multe locuri.

Conform primele informatii, cele mai afectate zone sunt Giulesti Sarbi, Soseaua Colentina, Bulevardul Tineretului si Soseaua Giurgiului.

Daca in Giulesti Sarbi si pe Bulevardul Tineretului masinile s-au transformat subit in adevarate amfibii, pe Soseaua Colentina au fost blocate mai multe troleibuze, iar pe Soseaua Giurgiului s-a inregistrat un blocaj pe linia de tramvai. Au fost afectate liniile de tramvai 11, 1, 25 si 7, cantitatea mare de apa provocand inclusiv blocarea unui macaz.

Reprezentantii Primariei Capitalei, dar si cei de la Apa Nova si RATB dau asigurari ca se lucreaza la foc continuu pentru a limita pe cat posibil problemele provocate de precipitatiile insemnate cantitativ.

sursa foto: antena3.ro

author avatar
Cristi Ionita
967 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger