AcasăNewsPloaia a transformat Constanta intr-o mica Venetie: strazi inundate si masini blocate

Ploaia a transformat Constanta intr-o mica Venetie: strazi inundate si masini blocate

Constantenii au simtit din plin efectele transformarii bruste a vremii. Daca ieri se plimbau linistiti prin soare, ba chiar unii faceau plaja, azi lucrurile au luat o turnura radicala: cerul s-a innegrit si norii au cernut ploi cu duiumul.

Precipitatiile abundente cazute luni dimineata in orasul de la malul marii au facut ca unele strazi sa se inunde atat de mult, incat oamenilor le-a fost aproape imposibil sa mai inainteze pentru a ajunge la serviciu- nici cu masinile si cu atat mai putin pe jos. Semafoarele s-au defectat si ele, in unele cazuri, zadarnicind si ele eforturile oamenilor de a ajunge la timp la destinatie.

Iar problemele cauzate de vremea rea nu au fost inregistrate doar in municipiul constantean – in zona delfinariului sau a Falezei Nord, ci si in alte localitati de pe raza judetului de la malul marii. In ajutorul oamenilor au intervenit pompierii, cu motopompe si alte sisteme menite sa adune apa de pe strazi si din curti, in incercarea de a se remedia cat mai repede efectele vremii capricioase. De asemenea, s-a intervenit pentru inlaturarea de pe strazi a copacilor doborati de vant.

Ar mai fi de precizat si faptul ca vestile de la meteorologi nu sunt dintre cele mai bune, fiind anuntate si alte precipiatii, cel putin pana in decursul zilei de marti.

sursa foto: reporterntv.ro

266 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger