AcasăNewsPlimbat intre spitale, cu sase gloante in el

Plimbat intre spitale, cu sase gloante in el

Practic, basarabeanul de 31 de ani a fost plimbat 250 de kilometri degeaba, intre Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita si Clinica de Chirurgie Vasculara Cluj-Napoca

Sambata dimineata, un barbat de 31 de ani din Republica Moldova, a fost impuscat de 6 ori de un compatriot. Incidentul s-a intamplat in localitatea bistriteana Cepari.  

Practic basarabeanul de 31 de ani a fost plimbat 250 de kilometri degeaba intre Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita si Clinica de Chirurgie Vasculara Cluj Napoca

Se banuieste ca cei doi ar fi traficanti de droguri sau carausi si erau in tranzit prin Romania. Acestia au ajuns in localitatea bistriteana Cepari, au coborat din masina cu care circulau si au intrat intr-o casa izolata, in constructii. Acolo au inceput sa se certe, iar unul dintre ei a scos un pistol si l-a impuscat pe celalalt de 6 ori.

Gasit la 3.00 dimineata, de un agricultor

Desi era ranit si plin de sange, basarabeanul a reusit sa fuga din cladire si sa se adaposteasca pe dealurile din apropiere, unde a fost gasit, la 3.00 dimineata, de un agricultor, care a chemat un echipaj medical. Barbatul a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita, cu plagi impuscate in zona gatului, a umarului drept, torace si bratul stang. Trei dintre gloante au ramas in corpul barbatului. „Barbatul, care este constient si cooperant, se afla in investigatii si exploatari imagistice, medicii urmand sa stabileasca daca va fi transferat la o clinica de chirurgie vasculara din alta localitate, pentru a fi supus unei interventii chirurgicale”, preciza purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita.   Acesta a fost transferat in cele din urma la Clinica de Chirurgie Vasculara din Cluj-Napoca, cu o ambulanta SAJ cu medic.

Norocos, norocos, norocos

Dupa 120 de kilometri, ajuns acolo, medicii clujeni le-au transmis celor care l-au adus ca si specialistii din Bistrita se pot descurca cu o astfel de operatie si l-au trimis inapoi, cu gloantele in el, alti 120 de kilometri.    „Medicii de la Clinica de Chirurgie Vasculara Cluj-Napoca, unde a fost transportat pacientul impuscat la Cepari, au stabilit ca nu se impune interventia chirurgicala pe parte vasculara, astfel ca barbatul va fi operat la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita”, explica purtatorul de cuvant al institutiei din Bistrita.  In momentul redactarii acestui articol, barbatul care mai traieste inca, in mod miraculos, este pregatit pentru operatie la Bistrita.

author avatar
Catalin Dumitrescu
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger