AcasăNewsPlimbari GRATUITE pe 1 Mai, prin programul Bucharest City Tour

Plimbari GRATUITE pe 1 Mai, prin programul Bucharest City Tour

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) va reintroduce autobuzele double decker pe linia turistica Bucharest City Tour, incepand din data de 01.05.2014. Doritorii sunt invitati la o plimbare gratuita cu autobuzele supraetajate in data de 1 Mai, intre orele 10.00-22.00, in limita capacitatii de transport.

Linia va functiona pe un traseu cu o lungime de 15,4 km, ce cuprinde 14 statii si poate fi parcurs in aproximativ 50 minute: Piata Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Sos. Kiseleff si Piata Presei, informeaza RATB. Tarifele de transport pentru aceasta linie sunt 25 lei/card – valabil 24 de ore de la validare, pentru adulti si 10 lei/card, pentru copiii cu varste intre 7 si 14 ani. Copiii cu varsta de pana la 7 ani, insotiti de adulti, beneficiaza de transport gratuit.

Turistii au la dispozitie ghiduri audio in limbile romana, engleza, franceza si italiana, harti si pliante, cu informatii despre obiectivele turistice de pe traseu, precum si conexiune la internet prin sistem wireless, gratuit. Pentru promovarea ofertei, a fost intocmita si harta „Bucharest City Tour”, cu un design nou si atractiv, care, pe langa datele generale, privind traseul si functionarea liniei (program, pret, statii), ofera si informatii despre posibilitatile de petrecere a timpului liber in Bucuresti.

author avatar
Alina Costache
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger