AcasăNewsPlesoianu dixit: "In PSD, e timpul trierii barbatilor de stat de mimozele...

Plesoianu dixit: „In PSD, e timpul trierii barbatilor de stat de mimozele ipocrite”

Liviu Plesoianu: premierul a abandonat statul in bratele serviciilor

Continuand seria declaratiilor pe un ton transant pe care le-a facut marti, in ziua in care a devenit oficial contracandidat al Vioricai Dancila in cursa interna pentru cea mai inalta functie in PSD, deputatul PSD pune, mai nou, accent pe importanta unui aspect ce ar urma sa fie transat la tot mai apropiatul Congres.

Parlamentarul social-democrat si-a comunicat noul mesaj miercuri dimineata, de aceasta data pe o retea de socializare. A facut referire, in prima faza, la lipsa de reactie a unora dintre colegii sai pe teme sonore, inclusiv condamnarea lui Liviu Dragnea. „Am urmarit ieri diverse mimoze politice care jucau prost scena crisparii. Ii crispa afirmatia mea cu privire la predarea cvasitotala a partidului. Ii crispa afirmatia mea cu privire la faptul ca doamna Dancila#2 este cel mai aprig oponent al doamnei Dancila#1. Nu ii crispa insa faptul ca fostului lor lider de partid i s-a programat condamnarea la o zi dupa alegeri, ca trofeu si ca miza electorala. Nu ii crispa ca semnatarii protocoalelor secrete sunt bine-mersi in timp ce colegul lor, care a publicat unul dintre protocoale, a primit control judiciar de la DIICOT, desi respectivele protocoale au fost declarate neconstitutionale de CCR. Nu ii crispa faptul ca se realizeaza ora de ora tranzitia de la ura prefabricata, superficiala, la ura organica, adanca a propriului electorat tradat”, scrie Liviu Plesoianu pe Facebook.

Deputatul a tinut sa faca lamuririsi referitor la afirmatia sa cu „teleghidatii”, care a iscat comentarii. „Stiti ce? Poate nici nu sunteti unii dintre voi teleghidati. Poate sunteti doar niste fricosi, niste mari „barbati” de stat refugiati la salonul de scutece. Sau poate ca nu sunteti nici fricosi, ci doar niste mizerupisti imperturbabili. Cert este ca oamenii care ne-au votat masiv in 2016 au facut-o pentru a vedea barbati de stat luptandu-se, nu ipocriti sau speriati care mimeaza prost scena „unitatii de partid”… Fie sa se separe apele la acest Congres: barbati de stat – intr-o parte – si mimoze politice ipocrite – in cealalta parte. Fie sa FIM oameni liberi, nu pioni mutati cu mana!”, a conchis social-democratul care aspira, in 29 iunie, la functia de presedinte cu atributii depline al formatiunii conduse interimar, la momentul de fata, de catre Viorica Dancila.

492 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger