AcasăNewsPleşoianu: Dăncilă aruncă “tuciul cu terci” în capul lui Dragnea. Uită că...

Pleşoianu: Dăncilă aruncă “tuciul cu terci” în capul lui Dragnea. Uită că îi datorează cam tot ce este

Deputatul PSD, Liviu Pleşoianu, clasat al doilea în cursa pentru preşedinţia PSD, câştigată de Viorica Dăncilă, îi transmite acesteia că a câştigat voturi pentru că este premier şi că dacă nu ar fi premier ar fi fost ovaţionată” la Congres asemenea lui Marian Oprişan, acesta fiind de fapt huiduit şi neputând să îşi susţină discursul.

Liviu Pleşoianu Sursa foto Facebook

El îi mai spune Vioricăi Dăncilă că numai “o persoană de mare caracter” ca e poate arunca acum “tuciul cu terci” în capul lui Liviu Dragnea, în condiţiile în care cam tot ce este i se datorează acestuia.

Ştiu că ştiţi că ştiu că aţi câştigat voturi doar pentru că sunteţi premier şi pentru că aţi programat Congresul între codul administrativ şi rectificarea bugetară. Nu ştiţi că ştiu că nu ştiţi câţi oameni din teritoriu, delegaţi la Congres, au venit la mine după ce am vorbit, mi-au strâns mâna şi şi-au cerut scuze pentru faptul că sunt nevoiţi să voteze împotriva INIMII lor. Ştiu că ştiţi că ştiu că, dacă mâine nu mai sunteţi premier, veţi fi ovaţionată în Congres la fel ca domnul Oprişan. Pentru că numai o persoană de mare caracter ca dvs. poate arunca acum tuciul cu terci în capul lui Dragnea, în condiţiile în care cam tot ce sunteţi i se datorează”, îi transmite Pleşoianu lui Dăncilă.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
478 afisari

2 COMENTARII

  1. Ma nu i bine. Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste spunea matematicianul si filosoful francez Pascal. Si ne lovim de primul pas in mistica. Adica fa intotdeauna ce iti dicteaza inima si nu ratiunea pt ca motivul i simplu. Stai si tu pe langa adevar domnu Vifor, iar acolo unde e adevar e musai si Dumnezeu.

  2. Iar daca Dumnezeu e, atunci de cine sa-ti fie frica? asta nu i de la mine ca eu doar fur i de la parintele Teofil.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger