AcasăNewsPlecarea Alinei Petrescu de la Antena 3 s-a lasat cu lacrimi si...

Plecarea Alinei Petrescu de la Antena 3 s-a lasat cu lacrimi si o surpriza. Mesajul jurnalistei

Dupa 10 ani de cand a facut parte din echipa postului de stiri, Alina Petrescu, una dintre jurnalistele cu nume cunoscut din cadrul redactiei Antena 3, a decis sa paraseasca pupitrul emisiunii “Esential”, dar si postul TV.

Pana sa apuce sa se incheie ultima editie a productiei pe care a realizat-o, pana vineri, la televiziunea amintita, Alina a avut parte de o surpriza cu totul aparte, pusa la cale de ai sai colegi de redactie. Oana Stancu, Adrian Ursu, Alessandra Stoicescu, Mihai Gadea, dar si alte vedete ale postului TV i-au transmis mesaje, intr-un filmulet pregatit pentru momentul in care jurnalista avea sa-si anunte despartirea de echipa Antenei 3.

Lesne de inteles, surpriza colegilor a emotionat-o pe Alina, care a avut ochii in lacrimi pe durata difuzarii filmuletului. Chiar si asa, n-au fost putine momentele cand, ascultand ce spuneau despre ei membrii team-ului Antenelor, Alina a zambit.

Dupa incheierea emisiei, Petrescu a postat un mesaj pe Facebook, mentionand, din start, acest amalgam de stari prin care a trecut. “M-au facut sa plang si rad intr-o succesiune imposibila. Asta inseamna 10 ani langa niste oameni – te desparti, dar stii ca ramai impreuna, asa cum au ramas si cei care au plecat prin alte parti, inaintea mea”, a punctat jurnalista.

Cat priveste pasul de a parasi Antena 3, Alina si-a explicat decizia, nu fara sa glumeasca pe aceasta tema. “M-am hotarat ca e timpul sa fac altceva, inca nu mi-e foarte clar ce. Dar nu mai vreau in presa, asa ca rog anumiti sefi de la Romania TV sa inceteze presiunile in acest sens!!!! :-)))) (glumesc, desigur, nu va mai incretiti!!!) Sa ne fie bine tuturor, oriunde am merge si orice am face”, si-a incheiat Alina Petrescu mesajul de pe reteaua de socializare.

foto: captura Antena3

author avatar
Cristina Stefan
1.721 afisari

1 COMENTARIU

  1. Acum,la plecare-nu este nici o paguba pentru breasla.Au mai incercat cei de la antene sa o propulseze la pupitrul principalelor stiri cu efect catastrofal pentru audienta.Se miza pe figura ei de femeie de la tara, serioasa.N-a mers.Acum,probabil,nu mai poate sa faca fata cerintelor tot mai presante ale postului in materie de coprofagie si a decis sa plece.Problema este ca nu o va mai angaja nimeni cu asa bagaj in spate.Oricum,inca o data,nici o pierdere!Adio!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger