AcasăNewsPleacă Armata română la RĂZBOI? Imaginea ce spune totul despre ce pregăteşte...

Pleacă Armata română la RĂZBOI? Imaginea ce spune totul despre ce pregăteşte Vasile Dîncu (VIDEO)

tancuri transportPleaca Armata română la RĂZBOI? Imaginea ce spune totul despre ce pregăteşte Vasile Dîncu

Chiar dacă, oficial, ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a spus că ţara noastră nu se pregăteşte de niciun conflict armat în contextul tensiunilor dintre Rusia şi Ucraina, Armata română a intrat deja în alertă.

Fostul parlamentar și ministru, Liviu Pop, a postat un filmuleț prin care arată cum se fac pregătiri de război, inclusiv în România. În filmulețul postat se vede cum trec TIR-uri încărcate cu tancuri, care par de tip american, Abrams.

SUA au trimis deja armament în Ucraina

SUA au trimis un transport de 90 de tone constând în arme și muniții care a și ajuns deja în Ucraina. Tensiunile militare dintre cele mai mari puteri militare au crescut în ultima vreme.

Altfel, NATO respinge cererea Rusiei privind o retragere a trupelor străine ale Alianței Nord-Atlantice prezente în România și Bulgaria și denunță ideea sferelor de influență în Europa.

Rusia a cerut SUA şi NATO garanţii că Alianţa nu se va mai extinde către Est şi retragerea trupele şi echipamentelor militare desfăşurate în statele care au aderat la NATO după 1997.

Şi Bulgaria a respins ingerinţele ruşilor

Totodată, Bulgaria a reacţionat vehement la solicitările Rusiei privind retragerea trupelor NATO, iar Guvernul de la Sofia argumentează că are dreptul suveran de a lua propriile decizii în materie de apărare, în colaborare cu Alianţa Nord-Atlantică.

Ţara de la sud de Dunăre are la rândul său un acord cu SUA pentru a primi într-o bază de antrenament 2.500 de soldaţi, cu un maxim de 5.000 în perioadele de rotaţie a personalului.

author avatar
Andrei Ștefan
3.008 afisari

24 COMENTARII

  1. Rrrumânistanezii cu cei peste 1800 de ghinărari ar trebui să-i facă praf și pe mujici și pe cioloveci!

    • Da ”veteranii” din ”teatre” de ce nu se urca in Humwee si nu se deplaseaza in Moldova? Unde-s aia din Politia Militara de aparusera prin orase sa impuste virusul. Mars cu ei sa apere tara!

  2. Eu plec primul din Nato maine dacă domnul Putin imi respecta 10 dorinti.
    1.Sa recunoasca implicarea serviciilor in asasinarea lui Nemtov.
    2Sa recunoasca implicarea serviciilor in imbolnavirea lui Navalni
    3Sa recunoasca implicarea serviciilor in doborarea zborului olandez cu australieni.
    4.Sa denunte pactul Ribbentrop-Molotov drepr ucigas si sa se invete in școlile ruse despre.
    5.Sa recunoasca holocastul din padutlrea Katin impotriva a 11.000 de ofiteri polonezi nevinovati sa predea scolar.

  3. 6.Sa eliberezeCrimeea si Donbas
    7 Sa inapoieze terta prada de razboi nejustificata 45-89.
    8Sa.ne redea cele 96 de tone de aur si200 de grame date de Regina Maria Bancii Rusiei via tarul Romanov.
    9 Sa recunoasca Bucovina de Nord si Basarabia drept pamant sfant romanesc.
    10 Sa incheie tratat de pace cu noi pentru ca de 80 de ani nu au facut asta ne ignora.
    Nu e frumos atunci cand vrea sa dea exemplu si vrei sa fii mare.
    Ca exemplu de om frumos poata sa denunte si asasinarea presedintelui polonez.Atunci da zic da asta nu se poate Rusia e altceva e ceva ce nu am vazut, rog Nato sa plece….

    • La dorintele tale nu exista leac si pansament , ramai in NATO pana la loc – comanda , alta solutie nu exista ! Esti norocos ca esti in NATO , cine se frige cu ciorba , sufla si-n iaurt , uite altii ce patesc daca au lalait-o 8 ani …

      • Te sperii repede. Tu chiar crezi in 1000 de ani dau drumu la ceas 🕒 ca Rusia o sa cunoasca 1 din cele 10 puncte ale domnului Greu de Pansat? Deja a trecut 1 min.

    • Stai liniștiți, ca și imperealismul prin ONG-urile Soroșiste ne, au prăfuit tara în ultima 30 de ani la fel de mult ca bolsevismul rusesc, numai dacă ma gândesc că-ți bani a împrumutat câțu pe spinarea românilor , acest produs și scolat de progresisti globalisti din America, iar întrarea în NATO și întreținerea acestuia ne costa enorm, asa ca ușor cu puanu pe scări, ca toți sunt puși pe praduire și jaf

  4. DANCU VASILE SEBASTIAN CARE IN 32 DE ANI A STAT NUMAI PE CIORDELI SI INVARTELI, ACU ARE STRATEGII MILITARE? PRIMA MISCARE: MUTA ANALIZAREA DOCTORATULUI LUI CIUCA LA UNIVERSITATEA BABES DIN CLUJ SA O MERMELEASCA…MAI, POPOR, TU AI GASIT IN DICTIONARUL RUS CUVANTUL GLUMA? MAREA RESETARE E IN CREIERELE LOR SPALARE…LASA CA VA RESETEAZA MUJICII…VRETI SA FACETI TARA AFGANISTAN CA SA VA PLATITI DATORIILE DE TRADATORI DE TARA SI POPOR….

  5. Rusia reediteaza razboiul rece. Amintesc ca Rusia a pierdut razboiul rece si ca inca unul i-ar fi fatal. Deci care e cea mai frumoasă metoda de suicid? Intri in curtea politiei si strigi cat te tin bosogii la mascati;
    In numele legii va arestez pe toti plecati din sediu cu tot cu arme~🤗

  6. Cine a mai vazut pana acum tancuri Abrams pe soselele Romaniei ? Daca le aveam la Marasesti , mai luptam in izmene la baioneta ?

    • 🤗
      E era bine atunci… Abia se inventase tancu cand au vazut nemtii au început sa fuga credeau ca e dragon 🐲 ceva… Apoi au indreptat un tun spre si s-a terminat si cu… Dar genu ala de tanc facea f f mult loc printre sarmele ghimpate si obstacole de front in inaintare si Franta cu Anglia asa au izbandit. Pomeneam de Elvetia. Codru-i frate cu romanul-spunea domnul Eminescu in poemul Doina.

  7. Mai bine nu pomeneam de ceas.
    cupletul marelui actor interbelic de xabaret Constantun Tanasece i-a adus moartea.
    Rusii cereau mai ales ceasuri, pe care le cereau spunând „Davai ceas”. Tănase a compus un cuplet la intrarea rusilor in tara:

    „Rău a fost cu «was ist das»
    Da-i mai rău cu «davai ceas»
    De la Nistru pân’ la Don
    Davai ceas, davai palton
    Davai casă si moșie
    Harașo, tovărășie!”

    După mai multe reprezentații a fost arestat, amenințat cu moartea, și i s-a ordonat să nu mai joace piesa. Dar Tănase nu era omul ușor de intimidat…
    La următorul spectacol a apărut pe scenă într-un pardesiu imens, cu mâinile „bandajate” cu ceasuri multe de mâna. Spectatorii l-au aplaudat in picioare frenetic la apariție, deși actorul nu a scos nici un cuvânt. Apoi și-a deschis pardesiul, scoțând la iveală un imens ceas cu pendulă. Arătând către acesta, a spus doar: „El tic, eu tac, el tic, eu tac”. Două zile mai târziu marele actor era mort…

  8. Mediafax.ro , 18.08.2015 , ora 14:41 , articol de Florin Badescu – Washington : ” Al saselea om care a pasit pe luna ( Edgar Mitchell ) spune ca extrateresii au salvat omenirea de un razboi nuclear „.

  9. Bai Greu de pensat, la creier, aurul sa ți-l dea tarile garante, adică Anglia și Franța, care tac ca rahatul în iarba. Sau sa le dam independenta otomanilor înapoi, ca am câștigat-o cu ajutorul rușilor. Sau sa aducem burghezo-mosierimea antebelica înapoi, aia starpita de rusi și sa ne băgăm iar slugi la ei, ca asa da bine la Nați-o. Romanul intelectual pana nu este și ingrat, nu este roman. Asa e el, vrea sa stea cu curul la rusi dar sa nu primească șuturi de la ei.

  10. Spotmedia.ro, astazi , 22.01.2022, ora10;56 , articol de Mihai Oprisor : ” PRETUL SALVARII UCRAINEI „.

  11. Bai idiotule care ma faci mujic, ia cauta-te la dosul cojocului, cum spunea Arghezi și vezi din ce ma-ta stirpe te tragi. Oi fi din urmașii alora care aveau moșii și dughene și le puneau botnite la țărani sau împușcau muncitorii și țăranii ca pe câini. Sau te tragi din pegra greco fanariota care-i beleau pe bastinasi. Dacă ești urmaș de țărani sau muncitori atunci ești o jigodie cu suflet de sluga, care ai găsit acum curul americanilor să-l pupi. Hai SIKTIR.

  12. Bai tampitule de Danku, arunca-te cu capul inainte pe frontul de est, poate se sperie rusnacii, o sa creada ca joci la deruta, de obicei asa fac cei din Bukalistan, tot timpul incep un razboi de o parte a baricadei, apoi trec de cealalta parte a baricadei, cum au facut sin in WW2 !! Bai Ciukalaule, bai oprea, bai Gheorghitza Muitza, ia luati-va in gura cu rusnacii, poate va lasa in pace !! Ha ha ha 🙂

  13. Asa si in 1941 niste creiere incinse de berea de la Cina si Trocadero bateau cu halbele in masa ca Antonescu nu care cumva sa se opreasca la Nistru ,sa mearga pana la Moscova.Ce a urmat se stie ,floarea tinerimii romane ingrasa stepele rusesti.Smecherii si-au baut in continuare berea binemersi in timp ce parintii si fratii lor faceau slujbe de pomenire penru cei ce nu aveau sa se mai intoarca vreodata.In prostia noastra romaneasca instoria pare sa se repete.Dupa ce Romania va fi parjolita smecherii contemporani se vor urca in avioane pentru a primii functii la NATO si bani pentru fundatiile tradarii Romaniei.Eu zic sa fim intelepti si sa stam in banca noastra nu datoram nimic Ucrainei ba ea ne datoreaza niste teritorii despre care atlantistii de caviar nu sufla o vorba nici macar dl Greu de pansat.La solicitarile d-niei sale adaug si eu una ,Banca Angliei sa ne inapoieze cele 60 de tone de aur depozitate acolo de tradatorii de tara pe post de prooccidentali.Sau asta nu se pune?

  14. Cum se vede la tv natoistii asti cu biden in frunte parca se roaga sau il provoaca pe putin sa atace ucraina dar ala chiar are vana nu e slab de inger , o sa lase ucraina lor sa vezi ce or sa faca din ea decat vaca de muls ca au si ri bufonul lor la conducere!!! Go home america !!!

  15. DACA AVETI OCHI -VEDETI !,DACA NU SUTETI IDIOTI INTELEGETI !, ESTE DESTULA IMAGINEA CA SA TE STERGI LA CUR CU ARTICOLUL .
    STEFANE I-ATI HIRTIA IGENICA SI PLIMBA URSUL ESTI O CARPA .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger