AcasăNewsPlatformă online pentru producătorii români, lansată de Ministerul Agriculturii. Ce și-a cumpărat...

Platformă online pentru producătorii români, lansată de Ministerul Agriculturii. Ce și-a cumpărat Ciolacu cu 100 de lei

”Am fost la cumpărături și am luat ce aveam nevoie: salată, castraveți, ceapă și niște cartofi, mere, pateu Ardealul, salam Săsesc, ulei și zahăr, ouă, iaurt, telemea de oaie și o bere Ursus – produsă la Buzău… total 93.50 de lei. E drept, am uitat să iau roșii, dar tot mă încadram în 100 de lei! Voi ce #cumpărațiromânește cu 100 de lei?” este mesajul dimineții postat de Marcel Ciolacu

Postarea de astăzi vine după ce în urmă cu o lună premierul a fost întrebat de jurnaliști ce cumpără cu 100 de lei, la care a răspuns: ”Cumpăr ce am nevoie, adică o pâine, zahăr… Cred că pot cumpăra consistent cu 100 de lei”.

Premierul României și, totodată liderul social-democraților, a anunțat lansarea oficială a campaniei „Cumpără Românește”. În acest context, Marcel Ciolacu a precizat că această campanie reprezintă „structura de rezistență a tuturor programelor economice” pe care Guvernul le va propune. Executivul vrea să îi determine pe români să aleagă produsele fabricate în România. „Cumpără româneşte” este sloganul sub care Ministerul Economiei a anunţat că va iniţia, la nivel naţional, un program de relansare a producţiei interne.

„Fermierii și producătorii români sunt recunoscuți pentru talentul, puterea de muncă și tradiția de a produce alimente gustoase, sănătoase și de calitate! Alături de colegii mei, am demarat campania ”Cumpără Românește” pentru a ne arăta susținerea și sprijinul pentru producția 100% românească. Îi invit pe toți producătorii noștri să se înscrie pe https://cumpara-romaneste.ro/formular-inscriere/, ca să putem face cât mai cunoscute produsele lor minunate. A venit momentul să dăm cu toții dovadă de unitate și patriotism, SĂ CUMPĂRĂM CU DRAGOSTE DIN ROMÂNIA ȘI SĂ MÂNCĂM ROMÂNEȘTE! România are cu ce, România știe, România poate! Împreună putem să facem România o țară mai bună și prosper”, a declarat ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

author avatar
Andrei Coman
401 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger