AcasăNewsPlătește Iohannis milioanele risipite pe referendum? Și dacă da, din meditații?

Plătește Iohannis milioanele risipite pe referendum? Și dacă da, din meditații?

Vicepreședintele ALDE, Marian Cucșa, a declarat că PNL și USR, prin reacțiile la decizia CCR, încearcă o manipulare gravă care are ca țintă instituția.

Sursa foto Facebook

 

El se întreabă ce se va întâmpla cu zecile de milioane de euro cheltuite pentru referendum, dacă le va da înapoi Klaus Iohannis din banii de meditații.

„Mă uit la reacțiile reprezentanților PNL și USR din ultimele ore după decizia CCR de astăzi. Sunt uluit! Prima dată mă gândisem la populism, dar nu, nu e doar populism. Oamenii aștia încearcă o manipulare gravă, cu țintă pe CCR. Sper doar că i-a luat gura pe dinainte și nu cred nici ei ce zic. Cum poți să susții după o decizie luată cu unanimitate de CCR (unanimitate, adică de toți judecătorii constituționali prezenți la ședință, inclusiv de Livia Stanciu, numită de Klaus Iohannis) cum să mai creadă cineva că CCR e politizată?”, a scris Marian Cucșa, joi, pe Facebook.

Deputatul ALDE a precizat că Iohannis a reușit să atragă și Parlamentul în „aventura” sa de încălcare a Constituției, Legislativul fiind nevoit să se implice în transpunerea dorințelor șefului statului.

„Chiar vreți să ne faceți să credem că în țara asta doar Iohannis are dreptate? Același personaj care dă cu paltonul de limuzină de nervi că nu este servit? Același care e spectator la Consiliile UE? Cel care stă în vacanțe luxoase pe banii noștri? Același personaj care blochează Valea Oltului ca să meargă la doamna Carmen acasă? Cel care încalcă Constituția dimineața, la prânz și seara?”, a completat Cucșa.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
228 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pentru referendumul lui Băsescu cu cei 300 de parlamentari care a rămas „în coadă de pește” a plătit cineva ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger