AcasăNewsPlata obligatiilor fiscale in cont unic la Trezorerie, amanata pana in iulie

Plata obligatiilor fiscale in cont unic la Trezorerie, amanata pana in iulie

In cadrul ultimei sedinte din acest an a Guvernului s-a dat unda verde amanarii, pana in vara lui 2018, a platii obligatiilor fiscale in cont unic la Trezorerie.

Concret, Executivul a aprobat joi o Ordonanta de Urgenta prin care termenul de intrare in vigoare a masurii privind efectuarea platii obligatiilor fiscale administrate de organul fiscal central intr-un singur cont unic (care ar fi trebuit sa se aplice de la 1 ianuarie anul viitor) se amana cu 6 luni. Ceea ce inseamna ca ar urma sa se aplice de la 1 iulie 2018.

Este vorba despre plata in acelasi cont -unic – a contributiilor sociale, precum si a impozitului pe profit/venit/dividende, a impozitului pe veniturile microintreprinderilor sau impozitul specific unor activitati. „Astfel, pana la 1 iulie 2018, vor putea fi utilizate cele doua conturi unice valabile pana la 31 decembrie 2017”, au transmis reprezentantii Executivului, intr-un comunicat.

335 afisari

2 COMENTARII

  1. ESTE O NECESITATE PRIMORDIALA RESTRUCTURAREA SI REORGANIZAREA INSTITUTIILOR, AUTORITATILOR, SI STRUCTURILOR STATULUI ATAT DIN MOTIVE OPERATIVE CAT SI AL OPTIMIZARII FOLOSIRII RESURSELOR , DAR ACEASTA TREBUIE FACUTA DE CATRE DECIDENTI CU DEMNITATE SI „ARHITECTI'” CREDIBILI, CAPABILI, RATIONALI SI LUCIZI cu reputatie de ELITE . ACTULA PUTERE POLITICA A STATULUI ROMAN ESTE TOTAL COMPROMISA SI PRIN FELUL CUM S-A DECIS INSTALAREA SA SI PRIN CEEA CE CONTINE (in majoritate nulitati si reziduuri umane). Margaret Thatcher intre 1979 -1990 a restructurat statul care era pe duca, fiind ajutata si de politicienii CU NOBLETE vesnica si nu de catre niste NAROZI. OPRITI MODIFICARILE LEGISLATIVE SI ADOPTAREA DE MASURI TAMPITE GUVERNAMENTALE SI PARLAMENTARE. NU AVETI PROGRAME DE DEZVOLTAREA TARII NICI INTR-UN DOMENIU. DE 28 DE ANI ROMANIA ESTE FURATA SI DISTRUSA CONTINUU. SUNTEM SINGURA TARA FARA RAZBOI INTERN(pe primul loc in lume) DIN CARE POPULATIA EMIGREAZA CONTINUU…. Sunt necesare ALEGERI ANTICIPATE PE BAZA DE COMPETENTA SI INTEGRITATE DIN RANDUL CETATENILOR CARE AU SPIRITUL DEZVOLTARII PUBLICE SI AL VOLUNTARIATULUI .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger