AcasăNewsPlastilina politica Ciolos da lectii de barbatie

Plastilina politica Ciolos da lectii de barbatie

Ciolos are acum solutii pentru toate. Pacat ca inspiratia nu l-a lovit in 2016, cand putea face multe ca premier

Chiar daca a fost bagat in Guvern pe usa din spate, Dacian Ciolos a fost un an premier. Timp in care, in loc sa faca reformele cerute altora acuma, a terfelit blazonul tehnocratilor, a scindat electoratul dreptei si i-a convins pe multi romani sa nu mai iasa la vot.

Ciolos are acum solutii pentru toate Pacat ca inspiratia nu l a lovit in 2016 cand putea face multe ca premier

Lipsa ofertelor politice de calitate ar putea duce la accederea unei formatiuni conduse de Ciolos in viitorul Parlament. Ceea ce ar fi un adevarat paradox politic din moment ce Dacian Ciolos nu numai ca nu ofera nimic nou, dar practic nu ofera nimic si punct. Gavaritul fluent in franceza si engleza si cunoasterea temeinica a culoarelor Bruxelles-ului sunt insuficiente pentru recomandarea unui politician de top. Ba pot fi ignorate de-a dreptul atunci cand politicianul in cauza a ratat deja, cu brio, ocazia de a arata ce poate. Pe bune spus, Dacian Ciolos nu a facut nimic ca premier. Fricos si nehotarat, s-a bazat doar pe sustinerea oferita de Iohannis si de liderii europeni, a guvernat in dorul lelii ca sa nu supere prea multa lume, a refuzat sa-si asume modificarea legii alegerilor locale prin ordonanta de urgenta (asa ne-am trezit cu gramada de primari pesedisti alesi dintr-un singur tur) si a pendulat intre PNL si USR pana li s-au lungit urechile votantilor de dreapta, motiv pentru care multi dintre ei s-au si lasat pagubasi si de Ciolos, si de PNL, si de USR, si de vot, de tot. Dat la fund dupa ce a incurcat dreapta de a luat-o dracu’ la alegerile din 2016, Dacian Ciolos scoate din nou capul si emite panseuri politice pe Facebook. De unde cere reformarea ”profunda” a statului, a institutiilor si a politicii. In plus, Ciolos mai cere demisia guvernului, referendum pentru Justitie si alegeri anticipate. Propuneri de-a dreptul strong, trebuie sa recunoastem, mai ales pentru o faptura politica atat de delicata si de precauta ca Ciolos.

author avatar
Simona Badulescu
1.194 afisari

6 COMENTARII

  1. ciolos a convins MULTI ROMANI SA IASA LA VOT ! Aia care nu es -sanchi ,,ma pis pe el de vot” sunt putini ! insignifianti. Bah Simona Userescu..

  2. Il criticati degeaba pe bietul Julien! Omul si-a facut foarte bine treaba pentru care stapanii lui l-au trimis!

  3. Inainte de alegeri toate partidele se erodeaza prin masurile nepopulare pe care le iau, dar si prin comportamentul de „lacusta” al celor din aparatul executiv si administrativ al tarii. In mod normal niciun partid aflat la putere, nu ar trebui sa supravietuiasca mai mult de 4 ani, dar s-a gasit metoda „Guvernului de tehnocrati”, care preia o parte din nemultumirile alegatorilor, iar la alegeri partidele revin cu aceleasi politici si metode de a distruge tara. Democratia asta din Romania va duce la Dictatura, terorism, etc. Vinovati sunt toti care au profitat din plin, unii au furat din plin, altii au primit pensii speciale mari (ca sa taca din gura), altii s-au facut ca vaneaza hoti si corupti. Oare ce este de facut? Desteapta-te romane!

  4. Pretinas da banii ca ai fugit cu banii de Cumințenie… unii da 50 mil pe operele maestrului Brâncuși si tu nu esti in stare sa strangi 5 mil ba si fugi cu banii, scoate banu la popor!

  5. Parca te vad cu bou cu Boureanu la plantat de panseluțe pela Gara de Nord da mai bine treceti pe la mine la bloc sa adunati gunoi știu eu un loc cu peturi si hartii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger