AcasăNewsPlasat sub control judiciar, dupa ce a fost prins cu masina plina...

Plasat sub control judiciar, dupa ce a fost prins cu masina plina cu tigari netimbrate

Un tanar aradean a fost pus sub control judiciar, dupa ce politistii au gasit in masina in care se afla peste 182.000 de tigari.

Barbatul a fost oprit in trafic, vinerea trecuta, la iesirea din localitatea aradeana Sofronea. Autoutilitara in care se afla a fost supusa unui control, in timpul caruia politistii de la Investigarea Fraudelor din cadrul IPJ, sprijiniti de colegii de la politia Curtici, au descoperit, intr-un compartiment improvizat, nu mai putin de 182.000 de tigari care nu erau timbrate.

Bunurile au fost ridicate, iar aradeanul in varsta de 30 de ani s-a ales cu dosar penal. Conform precizarilor comunicatului IPJ Arad, remis presei luni, barbatul a fost retinut de catre oamenii legii sub acuzatia de contrabanda si „detinere in afara antrepozitului fiscal de produse accizabile, supuse marcarii, fara a fi marcate corespunzator”. A fost retinut si prezentat judecatorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Arad. Magistratii au dispus in cazul sau instituirea masurii controlului judiciar.

Sursa foto: politiaromana.ro

109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger