Cauta

Plasat de medici in carantina dupa shopping-ul de la Milano, iresponsabilul primar al Drobetei Turnu-Severin se plimba nestingherit prin oras

Intr-o perioada in care cetatenii romani sunt panicati din cauza extinderii coronavirusului si in Europa, se presupune ca autoritatile centrale si cele locale sunt cele care trebuie sa protejeze cetatenii si nu sa ii expuna pericolului infestarii cu acest virus.

Un astfel de exemplu negativ il da primarul unui municipiu resedinta de judet. Este vorba de pesedistul Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu-Severin, cel care impreuna cu o delegatie de 12 functionari publici, s-au deplasat la Milano in perioada 15-19 februarie 2020 cu scopul declarat oficial de a vizita o centrala termica alimentata cu biogaz. Ca urmare a alertei de cod rosu de coronavirus, alerta instituita in nordul Italiei, autoritatile mehedintene din domeniul sanitar au decis ca Screciu impreuna cu cei 12 colegi din primaria pastorita de el sa fie plasati in izolare la domiciliile proprii si monitorizati. Ce face iresponsabilul Screciu, intaiul cetatean al urbei condusa de el?! Ignora fara niciun fel de remuscare decizia autoritatilor sanitare locale si chiar de a doua zi de la plasarea sa in carantina incepe sa se plaseze nestingherit prin oras, prin locuri aglomerate: a fost la primarie, la sediul PSD din localitate, la cumparaturi in centrul comercial din Drobeta si chiar si la un botez sambata seara. In toate aceste locuri evident ca a intrat in contact cu zeci poate chiar sute de oameni. Asemene inconstienta si nepasare in fata acestui pericol pentru sanatatea populatiei este nemaintalnit, cu atat mai mult cu cat vorbim despre primarul unui municipiu resedinta de judet.

Ca sa nu mai pomenim si despre faptul ca deplasarea pe bani publici la Milano a fost total inutila si a reprezentat doar un prilej de shopping compulsiv si distractie desfranata pentru primarul Screciu si cei 12 apropiati ai sai din Primarie. Este cat se poate de limpede faptul ca vizitarea acelei centrale termice cu biogaz a fost doar un pretext ieftin pentru a toca multi bani publici si reiese clar din faptul ca din delegatia de 12 functionari publici din Primaria Drobeta NU a facut parte nici macar un specialist in termoficare. Delegatia a fost compusa din secretare, contabile, soferi si specialistii in relatii publice din Primarie:

Screciu Marius- primar

Maria Mitrache- secretara

Bruca Robert- șofer

Rosca Mihaela- director resurse umane

Bizoi Ana Maria- director economic

Damian Mirela- șef serviciu contabilitate

Damian Mirel- consilier local

Covrig Cristian- consilier local

Vilcu Romulus- director Direcția dezvoltare

Giuhat Ion- consilier local

Paponiu Nicolae- city manager

Denisa Manafu- consilier primar

 

Ultimele stiri

  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Polițiști înjurați și amenințați de mai mulți indivizi, în plină stradă. Imaginile publicate de Sindicatul Europol – VIDEO
  • Ciucă: „Șansa PNL este să aibă candidat la președenție”
  • SUA avertizează că nu acceptă un joc la două capete al Chinei. Ori cu occidentul, ori cu rușii!
  • VIDEO| Putin și Xi își anunță frăția și condamnă Statele Unite
  • Guvernul mai împrumută 1,3 miliarde!
  • Poza Zilei
  • Alege ce citești
  • CLANUL magistrați, interlopi, politicieni!
  • Englezii s-au săturat de VAR și votează pentru eliminarea lui din fotbal!
  • Exit mobile version