AcasăNewsPlasat de medici in carantina dupa shopping-ul de la Milano, iresponsabilul primar...

Plasat de medici in carantina dupa shopping-ul de la Milano, iresponsabilul primar al Drobetei Turnu-Severin se plimba nestingherit prin oras

Intr-o perioada in care cetatenii romani sunt panicati din cauza extinderii coronavirusului si in Europa, se presupune ca autoritatile centrale si cele locale sunt cele care trebuie sa protejeze cetatenii si nu sa ii expuna pericolului infestarii cu acest virus.

Un astfel de exemplu negativ il da primarul unui municipiu resedinta de judet. Este vorba de pesedistul Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu-Severin, cel care impreuna cu o delegatie de 12 functionari publici, s-au deplasat la Milano in perioada 15-19 februarie 2020 cu scopul declarat oficial de a vizita o centrala termica alimentata cu biogaz. Ca urmare a alertei de cod rosu de coronavirus, alerta instituita in nordul Italiei, autoritatile mehedintene din domeniul sanitar au decis ca Screciu impreuna cu cei 12 colegi din primaria pastorita de el sa fie plasati in izolare la domiciliile proprii si monitorizati. Ce face iresponsabilul Screciu, intaiul cetatean al urbei condusa de el?! Ignora fara niciun fel de remuscare decizia autoritatilor sanitare locale si chiar de a doua zi de la plasarea sa in carantina incepe sa se plaseze nestingherit prin oras, prin locuri aglomerate: a fost la primarie, la sediul PSD din localitate, la cumparaturi in centrul comercial din Drobeta si chiar si la un botez sambata seara. In toate aceste locuri evident ca a intrat in contact cu zeci poate chiar sute de oameni. Asemene inconstienta si nepasare in fata acestui pericol pentru sanatatea populatiei este nemaintalnit, cu atat mai mult cu cat vorbim despre primarul unui municipiu resedinta de judet.

Ca sa nu mai pomenim si despre faptul ca deplasarea pe bani publici la Milano a fost total inutila si a reprezentat doar un prilej de shopping compulsiv si distractie desfranata pentru primarul Screciu si cei 12 apropiati ai sai din Primarie. Este cat se poate de limpede faptul ca vizitarea acelei centrale termice cu biogaz a fost doar un pretext ieftin pentru a toca multi bani publici si reiese clar din faptul ca din delegatia de 12 functionari publici din Primaria Drobeta NU a facut parte nici macar un specialist in termoficare. Delegatia a fost compusa din secretare, contabile, soferi si specialistii in relatii publice din Primarie:

Screciu Marius- primar

Maria Mitrache- secretara

Bruca Robert- șofer

Rosca Mihaela- director resurse umane

Bizoi Ana Maria- director economic

Damian Mirela- șef serviciu contabilitate

Damian Mirel- consilier local

Covrig Cristian- consilier local

Vilcu Romulus- director Direcția dezvoltare

Giuhat Ion- consilier local

Paponiu Nicolae- city manager

Denisa Manafu- consilier primar

 

author avatar
A.P. Redactor
3.440 afisari

7 COMENTARII

  1. domnu nu le are cu ganditu si cu cititu, psd are si el analfabetii functionali ai sai, nu numai pnl-ul, care la capitolul asta are mai multi ca psd-ul

  2. Vai de natia noastra sintem de tot rahatul,apoi ne plingem ca vezi doamne ce rau este

  3. Bravo domn Primar dale la toti boala si poate asa se curata orasul asta de nemernici, corupti mafioti,camatari,imbecili

  4. Primarele care este din Turnu-Severin și-a luat toți pipincuriștii după el. Unul știa să citească, altul să scrie, secretara să facă cafele și alte lucruri interzise copiilor, altul căra geanta primarului, altul să pozeze centrala cu telefonul mobil ș.a.m.d. Nu sunt ei de vină. Vinovați sunt proștii care i-au votat. Cât de prost poți să fii să te duci să votezi alți proști ,dar hoți ?!

  5. …sa vedem acum daca DSP va actiona in consecinta si va sanctiona contraventional pt nerespectarea carantinei…asa in conditiile in care ” conducerea DSP nu este subjugata PSD”….RUSINE SCRECIU,musca fara cap….!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger