AcasăNewsPlanul secret de mazilire a „mascatilor” lui Blaga

Planul secret de mazilire a „mascatilor” lui Blaga

Considerati apropiati de fostul ministru Vasile Blaga, luptatorii Politiei au ajuns victime colaterale

„Igasizarea” Ministerului de Interne continua cu o incapatanare demna de o cauza mai buna. Bineinteles, principalele tinte raman structurile conduse de oameni care sunt considerati inca loiali „buldogului” Vasile Blaga.

Considerati apropiati de fostul ministru Vasile Blaga, luptatorii Politiei au ajuns victime colaterale

Daca  insa „nucile” din fruntea IGPR s-au dovedit prea tari pentru noua conducere de la Interne, eforturile se concentreaza acum pe „neutralizarea” altor „cuiburi de rezistenta”. Iar cum jandarmii nu cracnesc nici macar cand sunt dezarmati, s-a decis deja desfiintarea cu orice pret a luptatorilor din Politia Romana si pastrarea doar a brigazilor speciale de interventie a Jandarmeriei.

Somaj tehnic

Indiferent ca sunt incadrati la SSPIR, SIAS sau DIAS , luptatorii aflati in subordinea IGPR simt pe propria lor piele ce inseamna sa fie „victime colaterale” ale razboiului de la fruntea Internelor. Pe de o parte, un „mascat” cu 15 ani de vechime numai in trupele de interventie a ajuns sa primeasca la leafa doar 1 500 de lei. Insa ceea ce doare cel mai mult este ca nici macar nu sunt lasati sa-si faca meseria pentru care sunt antrenati. De la inceputul anului primesc doar misiuni banale, unele de-a dreptul umilitoare, in timp ce descinderile televizate in prime – time sunt rezervate doar jandarmilor de la Brigada Speciala.  Practic, este modalitatea prin care se incearca desfiintarea cu totul a acestor structuri, doar DIAS –ul central avand ceva sanse sa scape, dar cu efective reduse. Surse din cadrul ministerului sustin ca dupa opt luni de zile activitatea acestor Directii si Servicii sunt considerate drept „nemultumitoare”, desi fara voia „cagulatilor”. Iar daca situatia se va mentine, vor fi primii trecuti pe listele viitoarelor restructurari.

author avatar
Catalin Tache
1.831 afisari

5 COMENTARII

  1. SA ADUCA IGAS BISNITARII SI CLANURILE DE LA ARAD IN LOCUL LOR .
    ASA NU IL MAI DERANJEAZA NIMENI. RUSINE PENTRU UN MININISTRU INCULT SO DEZORIENTAT .

  2. F BINEE
    AU AJUNS MASCATII SA FIE UTILIZATI SI LA O DESCINDERE BANALA PT UN FURT DE GAINI SAU MAI STIU EU CE. NU MA REFER NICI LA DESCINDERILE CU USI SPARTE DIN EROARE LA CASELE UNOR NEVINOVATI
    IN NICI UN STAT DIN LUME MASCATII NU SUNT FOLOSITI CA LA NOI. IN PRIMUL RAND DOAR IN ACTIUNI CE VIZEAZA SIGURANTA STATULUI. IN REST POLITIA SI JANDARMERIA ISI FAC TREABA.
    SA NU MAI VORBIM CA JANDARMERIA SI POLITIA SE CALCA PE PICIOARE UNII PE ALTII SARCINILE LOR NEFIIND DISTINCTE /SEPARATE CA SA ZIC ASA/ IN AUSTRIA DE EX JANDARMERIA NU ARE ACELEASI SARCINI CA SI POLITIA DE ASEMENEA DOMENIUL IN CARE ACTIONEAZA JANDARMERIA ESTE ALTUL FATA DE CEL AL POLITIEI

  3. Prietene minti de ingheata apele,esti cel mai mare idiot cu tampeniile tale care le inventezi asa pe picior sa ai si tu un articol,mai incearca cu alte subiecte ,nu ii mai pupa atata in CuR pe aia de la Bsij ca mananci cam mult rahat si cam pute

  4. Domnule jurnalist CATALIN TACHE
    Sant convins ca Dumnezeu il va conduce pe fiecare acolo unde faptele sunt masura si nu fidelitatea in continutul dictarii s-au consecventa in a DERAPA VOIT DE LA ADEVAR .Incearca ,daca chiar vrei sa demonstrezi ca esti un profesionist al meseriei de ziarist, sa fi corect si sa nu mai redactezi ziua ce visezi noaptea,pentru ca este evidenta intentia ta de a denigra mascatii politiei ,nu inteleg ce anume te determina sau cine este in spatele tau atit de rau deranjat de existenta acestei structuri de elita din cadrul POLITIEI ROMANE.
    la ora actuala,observam o crestere exploziva a infractionalitatii comise cu violenta asupra persoanei sau patrimoniului ,concomitent cu o scadere ingrijoratoare a autoritatii statului ,deciziile judecatorilor de cercetare in stare de libertate a autorilor infractiunilor de ultraj sau de tentativa de omor sunt cel putin suspecte, mascatii politiei fiind din pacate cam singurii profesionisti care pe moment operativ , mai reusesc sa aplice legea.
    Nu cred ca este profesionist din pdv deontologic si nu reusesti decit sa te discreditezi moral si profesional domnule ziarist TACHE ,cu astfel de articole insipide si aflate atit de departe de adevar ca deja numele de TACHE a ajuns sa fie sinonim cu cel de PINOCHIO sau BARONUL DE MUNCHAUSSEN (daca nu stii este vorba de cei care obisnuiau sa spuna minciuni si se lasa cu crestea nasului)
    Te rog ca pe viitor daca nu ai stiri de senzatie cu care sa-ti umpli pagina,mergi mai bine la un sediu de politie si stai de vorba direct barbateste cu mascatii,mergi cu ei impreuna la antrenamente ,misiuni, traieste viata dura si lipsita de satisfactii financiare pe care o duc acesti politisti,care-si cumoara echipamentul de protectie si dotarea din putinii bani care le mai sunt aruncati cu titlu de salariu,pe care sotiile si copii îi asteapta cu pumnii strinsi sa se intoarca teferi de la fiecare misiune(ziua,noaptea,
    simbata , duminica, de Pasti, de Craciun…)ca sa poti tu ziarist onorabil ,vertical,impartial sincer si obiectiv sa mergi in siguranta pe strada si dupa aceea o sa vezi cum se simt acesti oameni cind citesc articolele dumitale mincinoase ,inveninate si rauvoitoare (cel putin 4-5 de la inceputul anului).
    Din pacate inchei si te salut dezamagit si scirbit , domnule ziarist TACHE cu Cu acelasi respect cu care iti tratezi tu cititorii

  5. este rusinos domnule ziarist TACHE sa stergi comentariul postat la 12,04 de UN MASCAT al POLITIEI ROMANE ,de ce iti este teama de adevar cine iti permite sa faci aceasta cenzura ?
    se pare ca iti lipseste barbatia
    Nu te salut

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger