AcasăNewsPlangere penala la DNA pe numele noului sef al FRF

Plangere penala la DNA pe numele noului sef al FRF

Daniel Prodan, directorul sportiv al FRF, a anuntat ca ii va face plangere penala presedintelui federatiei, Razvan Burleanu.

Prodan si Burleanu sunt in conflict de cateva saptamani. Directorul sportiv al FRF este hotarat sa faca o  plangere penala pe numele lui Razvan Burleanu pentru achizitionarea a doua terenuri din Onesti si Ploiesti.

„Acum sunt in drum catre DNA cu avocatul meu. Ii voi face plangere penala lui Razvan Burleanu pentru achizitionarea a doua terenuri din Onesti si Ploiesti. Sa vina sa demonstreze in fata anchetatorilor cum le-a luat.

Acest pusti s-a pus cu un taran de la Satu Mare, asa cum am auzit ca a inceput sa ma faca prin FRF. O sa ii arat eu lui cum sta treaba cu baietii astia din Maramures. Daca are sange in instalatie sa iasa acum la lupta cu noi cei din Generatia de Aur.

Totodata, il rog frumos sa faca publica plangerea de viol pe care a zis ca o are contra mea. Nu o sa las lucrurile asa. Probabil acest pusti o sa imi interzica acum sa mai fac dragoste si cu sotia mea. V-am zis ca voi deschide un adevarat razboi cu acest fatalau”, a spus fostul fostbalist Daniel Prodan pentru fanatik.ro.

Presedintele Razvan Burleanu a anuntat, ieri – 7 aprilie, demiterea directorului sportiv Daniel Prodan, ca urmare a unui interviu din presa.

“Burleanu mi-a propus sa demisionez, caci îmi pune el pila sa merg la un club de Liga I! Auzi, Burleanu îmi pune pile mie, Prodan! I-am zis ca plec, daca îmi da despagubiri de 100.000 de euro! Apoi, cand a vazut ca nu tine, m-a luat: «Auzi, pe numele tau exista o plangere penala de viol»! Ce s-a întamplat de fapt acum cativa ani, prin 2009? O camerista care lucra la hotelul de la Mogosoaia a fost data afara de Jean Garabet, seful complexului, pentru ca nu-si facea treaba cum trebuie. A facut reclamatia dupa ce a plecat de la Mogosoaia. Recunosc, cu ea am glumit si eu, înainte sa fie data afara [….]Pe mine ma acuza de hartuire sexuala, iar pe Garabet – ca ar fi încercat sa o violeze”, a povestit Prodan, potrivit Libertatea.ro.

author avatar
Andra Nesu
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger