AcasăNewsPLÂNGERE la Barou după ce avocatul familiei Luizei și-a făcut selfie în...

PLÂNGERE la Barou după ce avocatul familiei Luizei și-a făcut selfie în casa lui Dincă

Procurorii DIICOT, care lucrează la cazul din Caracal, vor să sesizeze Baroul în privința avocatului familiei Luizei, după ce acesta a fotografiat casa lui Gheorghe Dincă și a făcut și un selfie, spun surse judiciare. Inițial, avocatul a spus că un anchetator i-a făcut o poză.

Foto Facebook

Procurorii care anchetează cazul crimelor din Caracal vor să sesizeze Baroul București în privința avocatului Tonel Pop, care reprezintă familia Luizei.

Avocatul ar fi făcut mai multe fotografii în câmpul infracțional (casa lui Gheorghe Dincă) cercetat de anchetatori și și-ar fi făcut și un selfie, îmbrăcat în combinezon. Ulterior, acesta a fost îndepărtat de la cercetări.

Pe de altă parte, Pop a declarat jurnaliștilor că procurorul de caz nu îi mai permite accesul la anchetă pentru că anchetatorii nu vor ca acesta să anunțe în presă detaliile.

„Am cerut șefului criminaliștilor de aici să-mi facă o fotografie cu combinizonul pentru că era haios au făcut o fotografie în fața prelatei. (…) Dânșii au făcut o poză pe o prelată. Nu se vede nicio frunză. (…) Era haioasă cu combinezonul cu toate, cu mănuși și am vrut să fac o poză cu acel costum deosebit. Acea fotografie nu e în câmpul delimitat, ci e la corp. Eram la 30 de metri, nu în câmpul infracțional. Au găsit un pretext, pretextul a fost înainte de a face poza, nu are legătură una cu alta. (…) Am șters, au șters și dânșii, a fost un pretext”, a explicat el.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană