AcasăNewsPlaneta maimutelor!

Planeta maimutelor!

Romanul „Planeta Maimutelor” a fost scris, in 1963, de francezul Pierre Boulle. Imediat, acesta a fascinat iubitorii de SF. Transpus pe pelicula, acesta s-a bucurat de si mai mare succes. Acum, iata, a devenit realitate.

Aia e, viitorul este aici si incepe sa semene cu ce si-a imaginat tacanitul de Pierre Boulle, numai ca pare ca totul sa fi inceput oarecum  de la varf. Si nu se petrece intr-un San Francisco depopulat de homo sapiens, ci in Orasul Luminilor, cazut prada jihadistilor de import. Cimpanzeul Cezar, personaj central al romanului, nu este prezent, insa avem un fost guvernator din California, emigrat din Austria, si o Prima Doamna stilata de la Elysee, din Paris. Imaginile sunt induiosatoare, cei doi se recunosc, se amusineaza, tot ce lipseste sunt numai momentele de tandrete cand unul il purica pe celalalt. Si chiar daca ar fi existat aceste clipe caline, ele ar fi cazut la montaj.

Arnold s a întors din drum pentru a o îmbrăţişa pe Prima Doamnă de o vârstă cu el

Cica imaginile alaturate s-au petrecut dupa ce Schwarzenegger si-a facut un selfie cu sotul doamnei amusinate. Apoi, profitand de lipsa masculului alfa pe care il vom numi “monsieur le president”, Schwarzy se ocupa, curtenitor, de Lady Brigitte. In caz ca exista printre dumneavoastra vreun admirator al teoriei lui Darwin (cum ca ne tragem din, pardon, maimute) aceste imagini nu pot fi decat dovada cea mai graitoare. Desi nu e nevoie de cuvinte…

author avatar
Andrei Coman
1.564 afisari

1 COMENTARIU

  1. :)))) Foarte tare! Fiecare cu SPECIA lui! Maimuțele cu maimuțele, peștii, cu peștii…cine știe prin ce ape se scălda MACROUL-MACRON! Poate era la depus de icre!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger